کد خبر:۹۴۹۹۲۴
در انتظار مصاحبه آتشین فرهاد مجیدی علیه مدیران و اسپانسر استقلال
سرمربی استقلال به یک دلیل مشخص امروز تصمیم گرفت درهای تمرین تیمش را باز کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، اگر اتفاق خاصی رخ ندهد فرهاد مجیدی امروز مصاحبه تندی علیه مدیران و اسپانسر باشگاه استقلال انجام خواهد داد.
بازیکنان استقلال بیش از ۵ ماه است پولی دریافت نکرده اند و دریافتی آنها در فاصله ۳ هفته مانده تا پایان لیگ برتر کمتر از ۴۰ درصد بوده است.
در این بین شایعاتی به راه افتاده است که کارگزار باشگاه استقلال پیش از دربی مبلغی را به پرسپولیس کمک کرده و فرهاد مجیدی از این اتفاق بسیار ناراحت است.
شنیدیم فرهاد مجیدی امروز درهای تمرین استقلال را باز کرده تا علیه مدیران و در راس آنها مدیرعامل باشگاه و در عین حال کارگزار استقلال صحبت کند چرا که سرمربی آبیها اعتقاد دارد آنها از ابتدا هم نمیخواستند این تیم نتیجه بگیرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.