کد خبر:۹۴۹۹۵۵

مدافع مغضوب مجیدی عصای دست فرهاد/ چه کسی جایگزین غلامی می‌شود؟

ترکیب ثابت خط دفاعی استقلال در دیدارهای گذشته که عملکرد خوبی در این زمینه داشتند متشکل بوده از عارف غلامی، سیاوش یزدانی و محمد حسین مرادمند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، با مصدومیت عارف‌ غلامی از ناحیه زانو و پارگی رباط صلیبی، این بازیکن در روزهای آینده باید زانویش را به تیغ جراحان بسپارد. اما نکته دیگر در ترکیب تیم استقلال شرایط خط دفاعی این تیم در دیدارهای باقیمانده فصل جاری فوتبالی خواهد بود. جایی که فرهاد مجیدی باید بین مدافعان تیمش یک نفر را جایگزین عارف غلامی کند.

جدایی هروویه میلیچ از جمع بازیکنان استقلال در حال حاضر از این نظر دست فرهاد مجیدی را تا حدی بسته تر کرده است اما با رسیدن محمد دانشگر به شرایط ایده آل این بازیکن گزینه اصلی برای حضور در ترکیب سه نفره خط دفاعی استقلال محسوب می‌شود. اما مجیدی می‌داند هماهنگی و ارتباط خوب بین سه مدافعش در دیدارهای اخیر قطعا با حضور محمد دانشگر از بین خواهد رفت اما مجیدی چاره‌ای جز این ندارد که دانشگر را به جای عارف غلامی در خط دفاعی به کار بگیرد.

محمد دانشگر مدافع ۲۷ ساله تیم استقلال در فصل جاری از ۲۷ بازی در ۲۲ دیدار به مدت ۱۲۳۸ دقیقه در ترکیب این تیم به میدان رفته و از مسابقات اخیر تنها در دیدار مقابل گل‌گهر سیرجان به طور کامل و ۹۰ دقیقه در میدان بازی کرده است. او در سایر دیدارها یا نیمکت نشین بوده یا حدود یک نیمه یا کمتر بازی کرده است. آخرین بازی ۹۰ دقیقه ای او پیش از آن به بازی با فولاد در ابتدای دور برگشت لیگ برتر بازمی‌گردد. دانشگر در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا هم به خاطر مشکلات انضباطی از همراهی تیم باز مانده بود.

اما حالا فرهاد مجیدی چاره‌ای جز استفاده از این بازیکن در ترکیب سه نفره خط دفاعی تیمش ندارد.  ناگفته نماند؛ استقلال در خط دفاعی بازیکنان دیگری مانند سید احمد موسوی، کریم زاده و داجلیری را دارد و باید با همین نفرات ادامه رقابتهای لیگ برتر، دیدار نیمه نهایی جام حذفی و بازی روبروی الهلال در یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان ۲۰۲۱ را نیزبرگزار کند. ضمن اینکه غلامی حداقل تا بهمن ماه سال جاری قادر به بازگشت به میادین نیست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار