4 ژن عامل يائسگي زودرس زنان کشف شد
کد خبر:۹۵۱۷۲

4 ژن عامل يائسگي زودرس زنان کشف شد

محققان مدرسه پزشکي آمريکا 4 ژن را که باعث بروز يائسگي زودرس در زنان مي شود، يافتند.

به گزارش «شبکه خبر دانشجو» به نقل از تلگراف، محققان مدرسه پزشكي آمريكا با مقايسه اطلاعات مربوط به 2 هزار زن که دچار يائسگي زودرس شده و 2 هزار زن ديگر که در زمان طبيعي يائسه شده بودند، موفق به کشف 4 ژن شدند که باعث بروز يائسگي زودرس در زنان مي شود.

بر اين اساس، اين ژن ها که به کمک يک آزمايش DNA مشخص مي شود، احتمال بروز يائسگي زودرس را 2 برابر مي کند و اين احتمال را از 5 درصد به 10 درصد افزايش مي دهد.

محققان با اشاره به اينکه توانايي زنان براي باروري 10 سال پيش از زمان يائسگي کاهش مي يابد، ابراز اميدواري کردند که با تشخيص اين ژن ها در تنظيم زمان بچه دار شدن زنان به آنان کمک کنند.

در حال حاضر يک بيستم زنان دچار يائسگي زودرس مي شوند که با ارائه اين آزمايش براي شناسايي ژن هاي عامل طي 10 سال آينده، مي توانند از زمان دقيق آن آگاه شوند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار