آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۱۸۸۰

اعتراض یحیی گل محمدی، سیاست هیات مدیره را عوض کرد

اعتراض یحیی گل محمدی در نشست خبری قبل از بازی با تراکتور، سیاست مدیران پرسپولیس را در مورد پرداخت پاداش تغییر داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، همان طور که پیش از این در جلسه آنلاین هیات مدیره تصویب شده بود، قرار شد پاداش ۶۰ میلیون تومانی قهرمانی سرخ پوشان در لیگ و پس از بازی با پیکان پرداخت شود. مدیران پرسپولیس تصمیم گرفته بودند در صورت کسب هر نتیجه‌ای در سه بازی آخر مبلغ ۶۰ میلیون تومان به اعضای تیم و کادرفنی پس از بازی با پیکان را پرداخت کنند. موضوعی که با خود گل محمدی هم هماهنگ شده بود.

اما سرمربی سرخ پوشان به یک باره در نشست خبری قبل از بازی با تراکتور با انتقاد شدید از سمیعی و دیگر مدیران پرسپولیس، عملکرد آن‌ها را ضعیف تلقی کرد. صحبت‌هایی که باعث تعجب سمیعی هم شد. از این رو تصمیم سمیعی و صدری همراه دیگر اعضای هیات مدیره تصمیم گرفتند برای این که بیش از این حاشیه‌ای در آستانه قهرمانی پرسپولیس ایجاد نشود، مبلغ بیست میلیون تومان به بازیکنان و تک تک اعضای کادرفنی پرداخت کنند تا باز هم شاهد اتفاقاتی این چنینی در حالی که پرسپولیس تنها یک گام تا قهرمانی فاصله دارد نباشند.

پاداشی که به نظر می‌رسد رضایت یحیی و شاگردانش را فراهم آورد تا با یک پیروزی قاطع مقابل تراکتور به جام قهرمانی از همیشه نزدیک‌تر باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار