آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۲۲۹۳

روز خداحافظی کنعانی‌زادگان از پرسپولیس فرا رسید

فردا در دیدار تیم های پرسپولیس و پیکان، محمدحسین کنعانی‌زادگان مدافع سرخ‌ها که با یکی از تیم‌های قطری به توافق رسیده از جمع سرخ‌ها جدا خواهد شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تنها بازیکنی که جدایی اش از پرسپولیس برای فصل آینده قطعی شده، محمدحسین کنعانی‌زادگان مدافع ملی‌پوش این تیم است که آخرین بازی خودش را جمعه تجربه خواهد کرد. این مدافع ملی‌پوش از مدت‌ها پیش با تیم الاهلی قطر به توافق رسیده و قرار است فصل آینده را در لیگ ستارگان این کشور توپ بزند.

دیدار با پیکان آخرین بازی محمدحسین کنعانی‌زادگان است و این مدافع سرزن و قدرتی فردا (جمعه) از پرسپولیسی‌ها و همبازیانش خداحافظی خواهد کرد. او یکی از ارکان پرسپولیس به عنوان بهترین خط دفاعی لیگ برتر بوده که تا به حال و درپایان لیگ بیست و نهم فقط ۱۴ گل دریافت کرده است.گفته می‌شود کنعانی‌زادگان قراردادی ۲ ساله و مشروط با الاهلی قطر بسته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار