انتقاد نماينده مجلس انگليس از بودجه نظامي هنگفت اين کشور
کد خبر:۹۵۲۴

انتقاد نماينده مجلس انگليس از بودجه نظامي هنگفت اين کشور

يک نماينده پارلمان انگليس با انتقاد از بودجه هنگفت نظامي اين کشور گفت: بهتر بود دولت انگليس از اين بودجه براي بهبود محيط زيست استفاده مي کرد تا براي خريد سلاح و کشتار مردم عراق و افغانستان.

به گزارش «شبکه خبر دانشجو»، نظير احمد، نماينده مجلس لردهاي انگليس در مصاحبه با شبكه خبري پرس. تي. وي، گفت: دولت انگليس مي توانست از اين بودجه براي ايجاد امکانات رفاهي مانند بيمارستان و يا خانه سالمندان استفاده کند.

انگليس با صرف 79 ميليارد پوند در سال، از نظر تخصيص بودجه نظامي، دومين کشور بزرگ جهان پس از ايالات متحده به شمار مي رود؛ بودجه نظامي آمريکا 696 ميليارد پوند، يعني تقريبا ده برابر بودجه انگليس برآورد شده است.

در حالي که ديگر کشورهاي بلوک شرق سابق، اروپاي غربي و آمريکا را تهديد نمي کنند، بخش عمده اي از بودجه نظامي آمريکا و انگليس صرف نيروهايشان در عراق و افغانستان مي شود.

کارشناسان معتقدند با توجه به گستردگي جنگ هايي که به صورت رسمي و يا غير رسمي در نقاط مختلف جهان رخ مي دهد، به دشواري مي توان گفت چه مقدار بودجه جهان، براي امور نظامي خرج مي شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار