آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۲۶۳۳

ادعای عجیب رسانه روسی درباره سردار آزمون

یک رسانه معتبر ورزشی روسیه مدعی شد که زنیت سن‌پترزبورگ می‌خواهد با سردار آزمون قرارداد جدیدی ببندد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سایت Bobsoccer روسیه نوشت: بازیکنان تیم زنیت سن‌پترزبورگ پس از پایان تمرین امروز و صرف ناهار راهی فرودگاه شدند تا برای برگزاری دومین بازی فصل جدید لیگ برتر روسیه راهی روستوف شوند.

بر اساس این گزارش؛ اخباری مبنی بر جدایی یاروسلاو راکیتسکی، مدافع اوکراینی زنیت در نقل‌وانتقال‌های تابستانی منتشر شدند که صحت ندارند. همچنین باشگاه زنیت هنوز هم پیشنهاد دقیق و روشنی برای فروش سردار آزمون، مهاجم ایرانی‌اش ندارد، البته قرار است آزمون عصر امروز در سن‌پترزبورگ بماند و برای امضای قرارداد جدید با زنیت به توافق برسد.

پیش از این رسانه رسمی باشگاه بایرلورکون آلمان با انتشار توئیتی به صورت غیررسمی خبر خرید سردار آزمون را تایید کرده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار