کد خبر:۹۵۲۷۸۰

استقلالی‌ها کنعانی‌زادگان را رها نمی‌کنند/ ادامه ماجرای کلیپ دردسرساز!

باشگاه استقلال همچنان به دنبال شکایت از محمدحسین کنعانی‌زادگان مدافع پرسپولیس است که این تیم را به مقصد الاهلی ترک کرده.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، باشگاه استقلال به دنبال پخش کلیپی در فضای مجازی که در آن محمدحسین کنعانی‌زادگان مدافع پرسپولیس به استقلال توهین کرده بود، از این بازیکن به مراجع قضایی شکایت کرد.

اگر چه قرار بود این شکایت در کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال پیگیری شود، اما این اتفاق نیفتاد و باشگاه استقلال پرونده را به مراجع قضایی بیرون از فوتبال برد.

کنعانی‌زادگان که باید راهی لیگ قطر شود، با شکایت استقلال دچار دردسر جدیدی شده و حتی ممکن است ممنوع الخروج شود. باشگاه استقلال ابتدای فصل برای گرفتن مجوز حرفه‌ای دنبال رضایت از طلبکاران بود. یکی از این طلبکاران مدافع پرسپولیس بود که یک فصل در استقلال حضور داشت.

کنعانی‌زادگان در آن مقطع گفته بود تخفیف نمی‌دهد و استقلال مجبور شد کل پولش را بدهد. شاید اقدام استقلال برای انتقام از رفتار مدافع پرسپولیس باشد، بازیکنی که طی یک فصل حضور در استقلال به دلیل آسیب دیدگی خانه نشین بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار