آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۴۶۴۹

ترکیب احتمالی استقلال برابر فولاد

سرمربی استقلال امشب در غیاب 4 بازیکن اصلی خود باید ترکیب تیمش را برای بازی با فولاد در فینال جام حذفی انتخاب کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزادی دانشجو، فرهاد مجیدی امروز ترکیبی باید برای تیمش انتخاب کند که استقلال را به قهرمانی جام حذفی برساند.

تیم استقلال در شرایطی در فینال جام حذفی به مصاف فولاد می رود که این تیم حسین حسینی و محمد دانشگر را به دلیل محرومیت در اختیار ندارد، عارف غلامی مصدوم است و شیخ دیاباته هم حاضر نشد با تیم به اصفهان سفر کند.

با این شرایط امشب رشید مظاهری درون دروازه استقلال قرار خواهد گرفت و محمد نادری، سیاوش یزدانی و محمدحسین مرادمند دفاع سه نفره استقلال را تشکیل می دهند.

همچنین وریا غفوری بال راست استقلال است و احتمالا متین کریم زاده در پست بال چپ بازی می کند.

اگر اتفاق خاصی نیفتد امشب آرش رضاوند و ریگی زوج هافبک دفاعی استقلال را تشکیل می دهند و فرشید اسماعیلی باید تلاش کند برای ارسلان مطهری و مهدی قائدی در خط حمله موقعیت سازی کند.

ترکیب احتمالی استقلال برابر فولاد به شرح زیر است:

رشید مظاهری، محمدنادری، سیاوش یزدانی، محمدحسین مرادمند، متین کریم زاده، وریا غفوری، آرش رضاوند، مسعود ریگی، فرشید اسماعیلی، مهدی قائدی و ارسلان مطهری

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار