آخرین اخبار:
کد خبر:۹۵۷۱۶۲

خبر خوب به بازیکنان پرسپولیس قبل از بازی با استقلال

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در تلاش برای پرداخت تمام و کمال مطالبات فصل گذشته بازیکنان است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس در حالی از دوشنبه گذشته برای بازی با استقلال تاجیکستان در یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا آغاز شد که هنوز تکلیف بازیکنان آزاد این تیم مشخص نشده است.

باشگاه پرسپولیس علاوه بر اینکه نمی‌خواهد نظم مالی موجود در قرارداد بین بازیکنان را بر هم بزند دنبال این است تا خواسته دیگر آنها مبنی بر تسویه قرارداد فصل گذشته را در دستور کار قرار دهد.

جعفر سمیعی مدیرعامل و مجید صدری رئیس هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس در نخستین جلسه تمرین پیش فصل این تیم حاضر شدند و در گفتگو با بازیکنان به آنها قول دادند بابت طلب فصل گذشته خود نگران نباشند.

بازیکنان و اعضای کادر فنی پرسپولیس حدود ۹۰ درصد از قراردادهای خود را دریافت کرده‌اند اما با توجه به تکرار قهرمانی خود در لیگ برتر آپشن قهرمانی آنها نیز فعال شده که دنبال دریافت این مبلغ هستند.

سمیعی قصد دارد طلب اعضای تیم را یک جا قبل از بازی با استقلال تاجیکستان پرداخت کند.

تیم فوتبال پرسپولیس ۲۳ شهریورماه سال جاری میهمان استقلال تاجیکستان در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار