کد خبر:۹۵۸۹۲
رئیسدانشگاه پیامنور درگفتوگو با«شبکهخبردانشجو»:
امکان تحصیل همزمان 2 رشته در دانشگاه پیام نور فراهم شد
رئیس دانشگاه پیام نور گفت: طبق پیشنهاد دانشگاه پیام نور دانشجویان می توانند در این دانشگاه به صورت همزمان در دو رشته تحصیل کنند.
دکتر حسن زیاری در گفت و گو با خبرنگار علمی «شبکه خبر دانشجو»، اظهار داشت: پیشنهاد تحصیل همزمان دانشجویان در دو رشته از طرف دانشگاه پیام نور به وزارت علوم ارائه و مصوبه این طرح انجام تصويب شده است.
وی خاطرنشان کرد: دانشجویاني که از طریق سازمان سنجش پذیرفته شده اند می توانند در این طرح به صورت دانشجوی غیر حضوری و یا نیمه حضوری شرکت کنند.
رئیس دانشگاه پیام نور اضافه کرد: استفاده مفید از وقت دانشجویان، افزایش توان دانشجویان، افزایش توان کارآفرینی و کاریابی دانشجویان از مزایای این طرح است.
زياري بیان داشت: کلیات طرح تحصیل همزمان دو رشته برای دانشجویان تصویب شده که از زمان ابلاغ از سوی وزارت علوم این طرح در دانشگاه پیام نور اجرا می شود.
وي خاطرنشان کرد: همچنین برای رفاه دانشجویان واحدهای عمومی و مشترک معادل سازی می شود./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰