آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۱۸۳۵

ناراحتی شدید مدیران باشگاه از رشید مظاهری/ دروازه بان استقلال در بازی با الهلال مشخص شد

بی تفاوتی محمدرشید مظاهری به رفع مشکل مالیاتی اش در آستانه سفر خارج از کشور استقلال برای دیدار حساس با الهلال موجب دلخوری شدید مدیران باشگاه استقلال شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، محمدرشید مظاهری دروازه بانی بود که در تابستان ۱۳۹۹ از تراکتور جدا شده و به استقلال پیوست. او که از همان هفته های ابتدایی برای بازی در ترکیب استقلال کادر فنی تیم را با مشکلاتی که به نوع جدا شدنش از تراکتور مواجه کرده بود پس از مدتی ابتدا با سید حسین حسینی به اختلاف خورد و پس از چند وقت با سعید عزیزیان مربی دروازه بانان استقلال بحثش شد و در نهایت پس از یک سال از او دلجویی کرد.

این دروزاه بان در برهه ای از فصل هم به دلیل پرداخت دیرهنگام اقساط قراردادش با تیم تمرین نکرد و در نهایت یک سال سخت را برای کادر مدیریتی و فنی استقلال رقم زد تا مددی و یارانش در بخش مدیریتی باشگاه با همفکری فرهاد مجیدی قید همکاری با او را بزنند ولی این دروازه بان از قانون حمله بهترین دفاع است استفاده کرده و به جای عقب نشینی و جدایی، اعلام کرد با تیم قرارداد دارد و می ماند.

با این شرایط در دیدار با الهلال، سیدحسین حسینی مرد شماره یک استقلال درون دروازه این تیم خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار