news962344 :Array
(
[content] => Array
(
[id] => 962344
[rutitr] =>
[title] => افت قیمت نفت خام
[stitle] => افت قیمت نفت خام
[title2] =>
[subtitle] => قیمت جهانی نفت خام در معاملات دیشب تحت تأثیر اقدام اخیر عربستان سعودی برای کاهش قیمتهای تحویل نفت این کشور که نگرانیهایی در مورد تقاضای نفت به وجود آورد، افت کرد.
[body] =>
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از سیانبیسی، قیمت جهانی نفت خام در معاملات دیشب تحت تأثیر اقدام اخیر عربستان سعودی برای کاهش قیمتهای تحویل نفت این کشور که نگرانیهایی در مورد تقاضای نفت به وجود آورد، افت کرد، اما دادههای قدرتمند اقتصادی از چین و تعطیلی بخشی از تولید نفت آمریکا باعث شد تا امروز (چهارشنبه) بخشی از این افت جبران شود.
قیمت نفت خام برنت، بنچماک جهانی قیمت نفت که در پایان معاملات دیشب ۰.۷۳ درصد افت کرده و به ۷۱.۶۹ دلار رسیده بود صبح چهارشنبه تا ساعت ۹:۱۵ به وقت تهران، با رشدی جزئی به ۷۱.۷۱ دلار رسید.
قیمت نفت خام نیمهسنگین تگزاس آمریکا، دابلیوتیآی، که دیشب ۱.۳۶ درصد سقوط کرده و به ۶۸.۳۵ دلار رسیده بود تا این لحظه ۰.۲۳ درصد رشد کرده و به ۶۸.۵۱ دلار بازگشته است.
تاماس وارگا از کارگزاری نفت پیاموی، میگوید: کاهش شدید قیمتهای رسمی فروش نفت خام عربستان و شوک وارد به بازارهای مالی از گزارش اشتغال ضعیف آمریکا در روز جمعه کافی بود تا قیمتهای نفت تحت فشار قرار بگیرند.
گزارش اداره گمرک چین نشان داد که صادرات ماه آگوست این کشور با رشدی غیرمنتظره روبرو شده است. این دادهها باعث شد تا امیدها به تقویت رشد اقتصادی دومین اقتصاد بزرگ جهان و بزرگترین واردکننده نفت جهان بیشتر شود.
news962298 :Array
(
[content] => Array
(
[id] => 962298
[rutitr] =>
[title] => گلایه وزارت بهداشت از گمرک/ اطلاعات موجودی انبارها را نمیدهند
[stitle] =>
[title2] =>
[subtitle] => مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: گمرک هیچ وقت حاضر نشده اطلاعات موجودی کالاهایی که در اختیار انبارهای عمومی است را به وزارت بهداشت بدهد.
[body] =>
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید حیدر محمدی، در ارتباط تلفنی با برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما، به موضوع رسوب کالاهای سلامت محور در گمرک اشاره کرد و افزود: صحبتهایم را با طرح چند سوال شروع میکنم؛ اول اینکه این کالاها در گمرک رسوب کرده یا انبارهای عمومی؛ که اگر در انبارهای عمومی باشد رئیس انبارهای عمومی باید پاسخگو باشد نه گمرک.
وی ادامه داد: سوال دوم این است که چرا بعد از اینکه سامانههای همه وزارتخانهها به هم وصل شد و سامانه جامع تجارت تشکیل شد، گمرک هیچ وقت حاضر نشده اطلاعات موجودی کالاهایی که در اختیار انبارهای عمومی است را به نهادهای تخصصی مثل وزارت بهداشت، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت ارتباطات و وزارت صمت قرار دهد.
محمدی افزود: در شرح ۹۵ درصد کالاهایی که در گمرک وجود دارد، محصول دارویی نوشته شده است و اعلام کردند نمیدانیم چه کالایی است و ما هم نمیدانیم و ما با صاحبان کالا که ۲۲۰ شرکت در حوزه دارو بودند، مکاتبه کردیم.
مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو درباره سرم هم گفت: در یکی از کارخانههای تولید سرم با مشکل کمبود در بازار مواجه شدیم و مجبور شدیم سریعاً واردات را انجام دهیم و در این زمان پیامی در فضای مجازی منتشر شد که محصولات شرکت ترکی لاک ترکیه مشکل دارد که بر حسب تکلیف؛ موضوع را با وزارت بهداشت ترکیه بررسی کردیم و متوجه شدیم که این محصولات مشکل دارد و به گمرک اعلام کردیم اگر از این مورد وجود دارد، اجازه ترخیص ندهند.