آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۳۵۶۰

سید جلال حسینی: برای موفقیت تیمم می‌جنگم

کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس می‌گوید فوتبال بازی کردن همیشه سخت بوده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سید جلال حسینی در نشست خبری پیش از دیدار برابر استقلال تاجیکستان اظهار کرد: ابتدا می‌خواهم از مردم تاجیکستان تشکر کنم. درباره بازی هم باید بگویم در این مرحله همه بازی‌ها سخت هستند. هر تیمی که در این مرحله حضور دارد تیم خوبی است. پرسپولیس و استقلال تاجیکستان هم از تیم‌های خوب هستند. ما می‌دانیم با تیمی سخت‌کوش بازی داریم که منظم بازی می‌کند. کادر فنی فیلم‌های زیادی برای ما پخش کردند و فکر می‌کنم فردا بازی سختی هم برای ما هم برای استقلال تاجیکستان خواهد بود. ما با تمام قدرت بازی می‌کنیم و امیدوارم بازی خوبی انجام بدهیم و موفق باشیم.

وی در پاسخ به این سوال که چه حسی دارد به عنوان یک بازیکن با تجربه برابر بازیکنان جوان بازی می‌کند، هم گفت: فوتبال بازی کردن همیشه سخت است. ما در تیمی بازی می‌کنیم که مسوولیت سنگینی دارد و تنها  کاری که بلد هستیم این است که خوب تمرین کنیم تا بتوانیم خوب بازی کنیم. بازی فردا هم سخت است. کار برای همه بازیکنان سخت است. من هم برای موفقیت تیمم می‌جنگم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار