کد خبر:۹۶۴۰۹۶

دروغ‌های پی در پی در مورد واکسن برکت

رییس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) ادامه داد: حدود پنج میلیون و ٢٠٠ هزار دز واکسن کوو ایران برکت تحویل وزارت بهداشت شده است.

به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری دانشجو، رییس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در واکنش به مصاحبه منتشر شده یکی از نمایندگان پیشین مجلس مبنی بر پیش فروش واکسن برکت تاکید کرد: باز هم دروغی دیگر در رابطه با واکسن برکت.

علی تاجرنیا از فعالان سیاسی میگوید: «گویا برکت واکسن خود را پیش‌ فروش کرده بود. به نظر می‌رسد دلیل تمایل‌نداشتن برای خرید واکسن از خارجی‌ها این بود که برکت در ازای هر دُز واکسن، ۲۰۰ هزار تومان گرفته بود که اگر بخواهیم برای ۱۲۰ میلیون واکسن حساب کنیم، برکت از صندوق دولت عددی بالای یک میلیارد دلار از محل اعتبارات دولتی گرفت».

حجت نیکی ملکی در حساب کاربری خود در تویتر نوشت: این ادعا کاملا کذب است و هیچ پیش فروشی انجام نشده است.

وی همچنین به روند تولید واکسن کرونا اشاره و اعلام کرد که تا الان در مجموع حدود ده میلیون دز واکسن کووایران برکت تولید شده است.

رییس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی ستاد اجرایی فرمان امام (ره) ادامه داد: حدود پنج میلیون و ٢٠٠ هزار دز واکسن کوو ایران برکت تحویل وزارت بهداشت شده است.

نیکی ملکی افزود: مابقی واکسن هم پس از طی مراحل کنترل کیفیت تحویل وزارت بهداشت خواهد شد.

مطالعات بالینی مرحله سوم واکسن ایرانی کرونا به نام "کوو ایران برکت" پنجم اردیبهشت در هتل ارم تهران آغاز و طی آن این واکسن به سه داوطلب، دکتر مینو محرز عضو ستاد ملی مقابله با کرونا و متخصص بیماری های عفونی، حسینعلی شهریاری نماینده مردم سیستان و بلوچستان و رییس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی و محمدعلی امیرزرگر ایمونولوژیست و استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی تهران تزریق شد.

فاز سوم مطالعه بالینی روی جمعیت ۲۰ هزار نفری در ۶ شهر انجام شد. واکسن برکت هم اکنون یکی از واکسن های مورد استفاده در واکسیناسیون مردم ایران است.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار