آخرین اخبار:
کد خبر:۹۶۴۴۰۴

مهدوی کیا و دستیارانش به ایران آمدند/ تمرین تیم امید از فردا آغاز می‌شود

سرمربی تیم ملی فوتبال امید امروز همراه با دو دستیار خود برای حضور در اردوی این تیم وارد کشورمان شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، ۲۲ بازیکنی که در گروه اول بازیکنان دعوت شده به نخستین اردوی تیم ملی فوتبال امید کشورمان قرار دارند، امروز برای تست کرونا در هتل آکادمی فوتبال حاضر خواهند شد و در صورت منفی بودن جواب این تست ها از فردا در مرکز ملی فوتبال تمرینات خود را آغاز می‌کنند.

بامداد امروز مهدی مهدوی‌کیا به همراه دو دستیار خود یعنی پوریا شدیدی پور و جان لامرز برای حضور در مرحله اول اردوی تیم امید وارد کشورمان شدند. همچنین تیمو روزنبرگ که به عنوان مربی بدنساز تیم امید معرفی شده روز اول مهر برای حضور در اردوی این تیم به ایران می‌آید. 

تمرینات گروه اول بازیکنان دعوت شده به اردوی تیم امید از ۲۶ تا ۲۸ شهریور برگزار می‌شود. گروه دوم از ۲۹ شهریور تا اول مهر در اردو هستند و نفرات گروه سوم هم از ۲ تا ۵ مهر در اردو شرکت می کنند.

تیم ملی فوتبال امید کشورمان برای حضور در رقابت های مقدماتی زیر ۲۳ سال قهرمانی آسیا و رقابت با تیم های تاجیکستان، لبنان و نپال در دوشنبه آماده می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار