کد خبر:۹۶۴۵۸
محققان آمریکایی؛
احتمال موفقیت عمل لقاح مصنوعی بسیار کم است
محققان یک مرکز باروری در مریلند آمریکا در تازه ترین تحقیقات خود دریافتند که تنها کمتر از 8 درصد اعمال انجام شده برای لقاح مصنوعی با موفقیت همراه است.
به گزارش «شبکه خبر دانشجو» به نقل از رویترز، این محققان با مطالعه بر روی زوج های ناباروری که برای بچه دار شدن خواهان انجام عمل لقاح مصنوعی شده اند، دریافتند که تنها 7.5 درصد این اعمال با موفقیت همراه است.
بر این اساس، از 110 هزار مورد عمل لقاح مصنوعی انجام شده طی سال های 2004 تا 2008 تنها 31 هزار و 437 مورد آن به باروری زوجین منتهی شده و باقی اعمال با شکست مواجه شده است.
در این تحقیق مشخص شد که در هر ساعت تنها یک یا 2 جنین به این شیوه با موفقیت در بدن مادر قرار می گیرد و کاشت جنین های دیگر نتیجه ای به همراه ندارد.
این در حالی است که بر اساس نتایج تحقیقات دیگری، هر چقدر که پدر دچار چاقی و اضافه وزن باشد احتمال شکست عمل لقاح مصنوعی بیشتر است.
از زمان ابداع شیوه لقاح مصنوعی توسط روبرت ادوارد در سال 1979 تاکنون 4 میلیون کودک در سراسر جهان به این شیوه متولد شده اند.
وی اوایل ماه جاری میلادی جایزه نوبل پزشکی سال 2010 را به خود اختصاص داد. /انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰