کد خبر:۹۶۶۴۶
برخلاف باور عمومی

دستکش آشپزی غذا را آلوده می‌کند

گروهی از محققان آمریکایی دریافتند که دستکش‌های مورد استفاده به هنگام آشپزی نه تنها به بهداشت بیشتر غذا کمک نمی‌کند، بلکه باکتری‌های زیادی را به غذا منتقل می‌کند.
به گزارش «شبکه خبر دانشجو» به نقل از دیسکاوری نیوز، این محققان با بررسی مطالعات صورت گرفته در خصوص بهداشت غذایی از دهه 30 میلادی تا کنون دریافتند که دستکش های مورد استفاده توسط آشپزها، اغذیه فروشی ها و برخی خانم های خانه دار به هنگام آشپزی، نه تنها به بهداشت بیشتر غذا کمک نمی کند، بلکه باکتری های زیادی را به غذا منتقل می کند.
 
بر این اساس، دست های پوشیده شده با دستکش به مراتب نسبت به دست های بدون دستکش، آلودگی و ویروس بیشتری را به غذا منتقل می کند.
 
محققان معتقدند افرادی که هنگام آشپزی دستکش به دست می کنند، حساسیت کمتری نسبت به رعایت نکات بهداشتی دارند و به مراتب دست های خود را پس از عطسه و سرفه کردن، تماس با بدن، خوردن، استفاده از دستمال کاغذی و تلفن همراه و کارهای دیگری از این قبیل نمی شویند.
 
همچنین کارکنان رستوران ها معمولا دست های خود را چندین مرتبه در روز با همان دستکش می شویند که این مسئله نیز خطر انتقال باکتری به غذا را افزایش می دهد.
 
محققان با اشاره به اینکه پس از دو ساعت استفاده از دستکش، باکتری های موجود بر روی آن بزرگتر می شوند، تصریح کردند: پس از مدت کوتاهی، معمولا دستکش سوراخ می شود که اکثر افراد به آن توجه نمی کنند.
 
استفاده از این دستکش ها در برخی افراد سبب بروز برخی ناراحتی های پوستی همچون قرمزی پوست، خارش، جوش و آلرژی می شود.
 
دستکش های پلاستیکی به علت گران بودن بارها مورد استفاده قرار می گیرد، اما هر بار با دقت شسته نشده و باکتری های زیادی بر روی آن باقی می ماند.
 
نتایج این تحقیق در مجله «حفاظت غذایی» منتشر شده است./انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار