کد خبر:۹۶۸۴۲
نشست جنبش عدالتخواه دانشجويي -1

واعظ زاده: تشكل هاي دانشجويي استقلال خود را نسبت به احزاب و تشكل ها حفظ كنند

عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي تصريح كرد: تشكل هاي دانشجويي بايد با پيوند به انقلاب، نظام و رهبري، استقلال خود را نسبت به احزاب و تشكل ها حفظ كنند.
به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر صادق واعظ زاده امروز در نشست دو روزه جنبش عدالتخواه دانشجويي عنوان كرد: انقلاب اسلامي ايران به لحاظ نام و بنيادهاي اساسي يك انقلاب هم طراز با انقلاب هاي بزرگ دنيا است.
 
استاد دانشكده فني دانشگاه تهران گفت: علت اين ادعا مبتني بر دين است كه باعث شده اين حركت بزرگ اجتماعي به يك حركت ممتاز تبديل شود.

واعظ زاده افزود: انقلاب هاي موجود در عصر حاضر در مواجه و برخورد با دين صورت گرفتند در حالي كه انقلاب اسلامي ايران بر مبناي فكري بسيار عميق كه ناشي از خصوصيت الهي و يقيني است شكل گرفته است و اين وجه تمايز بين اين انقلاب با ساير انقلاب ها مي باشد.

وي گفت: امام خميني كه بنيان گذار اين انقلاب بود در سال 57 جمهوري اسلامي را به عنوان قالب اين حكومت مطرح و در اين قالب با استفاده از قانون اساسي ساختار نظام را تدوين كرد.

عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي در ادامه به كمبودها و نواقص اجتماعي شرايط فعلي اشاره كرد و گفت: در جامعه امروز ما نواقص بسياري در زمينه هاي فرهنگي و نظري مطرح است كه اين كاستي ها اساسي بوده و قابل طرح مي باشد.

واعظ زاده در توضيح اين مسئله عنوان كرد: در چنين شرايطي دو نوع موضع گيري وجود دارد موضع گيري برخي بر اين اساس است كه بر آرمان هاي قبل از انقلاب پافشاري مي  كنند و به نوعي آرمان گرايي مطلق را در نظر مي گيرند بدون اين كه توجهي به شرايط فعلي جامعه داشته باشند.

وي ادامه داد: دسته اي ديگر دسته اي هستند كه با مواضع تفريح  گونه خود مدعي هستند كه ما تا رسيدن به عدالت و گفتمان آن فاصله بسياري داريم؛ اينها  كساني هستند كه سعي مي كنند گذشته انقلاب را ناديده بگيرند.

عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي تاكيد كرد: اين گروه حتي نقدهاي عمومي را به يك روند اجتماعي نمي پذيرند.

واعظ زاده افزود: با اين وجود ديدگاه آرمان گرايانه اين است كه نگاه مبتني بر ارزش ها و آرمان ها را حفظ  كرده و در عين حال با در نظر گرفتن موانع و كاستي ها حركت كنيم.
 
وي اذعان داشت: هنوز براي رسيدن به مقصد نهايي راه زيادي باقي مانده است.

عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي به اوج انقلاب در زمان تولد نيم قرن آن اشاره كرد و گفت: به طور طبيعي بايد هر انقلاب بعد از گذشت نيم قرن از تولد آن به اوج خود برسد چرا كه در غير اين صورت اصل آن نظام و انقلاب در خطر خواهد بود.

واعظ زاده گفت: درست است كه ما در مقوله سياست مسير رو به جلو را در پيش گرفته ايم اما در بعد اقتصادي، فرهنگي، اجتماعي و ... هنوز تا نقطه اوج انقلاب فاصله زيادي داريم.

وي گفت: نسل سوم و چهارم انقلاب بايد با در نظر گرفتن اين كاستي ها چشم انداز اوج انقلاب را متصور شوند تا بتوانند راه پيشرفت مبتني بر اسلام و با مقتضيات ايران كه همان تاكيدات رهبري است را در نظر بگيرند.
 
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي گفت: امروز گفتمان جامعه ما گفتمان عمل گرايي است و هر مسئولي در طي عمل به دنبال انجام كار بيشتر است اما بايد دانست يك نسل صاحب انديشه و برخوردار از هوشمندي براي انجام يك برنامه تنها به كميت بسنده نمي كند و گزينه هايي هم چون ماندگاري، استحكام، پايه و اساس، كيفيت و دقت در انجام كار را به عنوان گزينه هاي ديگر مورد توجه قرار مي دهد؛ اين در حالي است كه ما هنوز به اين مسئله به عنوان يك گفتمان دست نيافتيم.

واعظ زاده خطاب به اعضاي جنبش عدالتخواه دانشجويي گفت: عدالت مهم ترين وجه مميزه نظام اسلامي با بقيه نظام هاست كه مبناي بسيار عميق آن در معارف، رهنمودها و سنت هاي منابع اسلامي ذكر شده است.

وي تاكيد كرد: همان طور كه درباره پيشرفت گفتيم بايد در روشن شدن ابعاد عدالت تلاش كنيم تا آن را به عنوان يك گفتمان تعبير نماييم.

عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي خاطرنشان كرد: توزيع عادلانه فرصت هاي رشد و قرار گرفتن در مسير حركت هاي اجتماعي به طور يكسان از مهم ترين معيارهاي عدالت است؛ لبته عدالت را بدون تدبير، برنامه و عقل نمي توان اجرا كرد.

واعظ زاده به بيانات رهبري در خصوص پيشرفت و عدالت اشاره كرد و افزود: عدالت و پيشرفت در كنار هم نياز به برنامه ريزي و تدبير است و نياز به اين است كه نسل جديد بايد از همين امروز در پي رسيدن به آن تلاش كند.

وي خاطرنشان كرد: جريان دانشجويي يك جريان ضروري براي انقلاب است كه بايد براي تقويت فردي و تشكلي خود تلاش كند.
 
عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي در پايان خاطرنشان كرد: تشكل دانشجويي بايد تفكر پيشرفت و عدالت را ترويج دهد، در برنامه ريزي هاي اقتصادي، سياسي، اجتماعي و فرهنگي مشاركت كند و نيز با بهره مندي از جنبه هاي روشنفكري قابليت جريان سازي در فضاي دانشگاه را داشته باشد؛ همچنين تشكل دانشجويي بايد ضمن پيوند با انقلاب، نظام و رهبري استقلال خود را نسبت به احزاب و تشكل ها حفظ كند./انتهاي پيام/ 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار