پژوهش محوري در كشور بي نظير است
کد خبر:۹۶۹۷۳
رئيس پايگاه استنادي جهان اسلام در غرفه «شبکه خبر دانشجو»:

پژوهش محوري در كشور بي نظير است

رئيس پايگاه استنادي جهان اسلام با اشاره به اينكه توجه به امر پژوهش در كشور بي نظير است، گفت: عمده فعاليت‌هاي پايگاه استنادي جهان اسلام انجام تحقيقات كاربردي بر روي مركز منطقه‌اي اطلاع رساني علوم و فناوري، مركز منطقه‌اي مراكز رشد و شركت‌هاي دانش بنيان در كشور است.
دكتر جعفر مهراد در گفت و گو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به اينكه توجه به امر پژوهش در كشور بي نظير است، اظهار داشت: برخي واحدها در پايگاه استنادي جهان اسلام هيچ فعاليتي به جز پژوهش ندارند و محققان اين پايگاه در دو سال توانسته اند تحقيقاتي را در ISC ارائه دهند كه معادل با كار 60 ساله آمريكا در ISI است.
 
وي افزود: بسياري از تحقيقات كاربردي و فراورده‌هاي ايران در ISC سبب تعجب محققان خارجي مي شود و اين مسئله توجه به نظير كشور به امر پژوهش را نشان مي دهد.
 
رئيس پايگاه استنادي جهان اسلام گفت: در پايگاه استنادي جهان اسلام پنج مولفه به عنوان مراجع سنجش عملكرد پژوهشي محققان بررسي مي شود كه توان علمي دانشمندان و جايگاه علمي دانشگاه‌ها و موسسات از جمله اين مولفه‌هاست.
 
مهرداد اظهار داشت: رتبه نشريات علمي در بين نشريات كشورهاي اسلامي، رتبه بندي كشورهاي اسلامي از ديدگاه علمي و رشته‌هاي موضوعي نيز از ديگر مولفه‌هاي سنجش عملكرد پژوهشي محققان در پايگاه استنادي جهان اسلام است.
 
وي در ادامه وضعيت پژوهش در كشور را مناسب دانست و گفت: در حال حاضر ايران رتبه اول را بين 57 كشور اسلامي عضو پايگاه استنادي جهان دارد.
 
رئيس پايگاه استنادي جهان اسلام در پايان تاكيد كرد: رتبه بندي و رشد و بلوغ موسسات تحقيقاتي در كشور ما بر اساس انجام تحقيقات علمي است./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار