بيوايمپلنت‌هاي چشمي نيازي به بيهوشي بيمار ندارند
کد خبر:۹۷۲۵۲
مديرعامل شركت نسوج و بافت زنده ساخت:

بيوايمپلنت‌هاي چشمي نيازي به بيهوشي بيمار ندارند

مديرعامل شركت نسوج و بافت زنده ساخت گفت: بيوايپملنت‌هاي چشمي بدون نياز به بيهوشي بيمار و عمليات بخيه در پروسه جراحي چشم براي اولين بار در كشور ارائه شد.   
به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، مهندس عباسي در مراسم تجليل از دست اندركاران و فعالان توليد و كاربرد ايمپلنت‌ها كه امروز،  9 آبان ماه در موسسه مطالعات و بهره وري منابع انساني برگزار شد، اظهار داشت: بيوايمپلنت‌ها از جمله تجهيزاتي هستند كه در حوزه پزشكي و توسط جراح براي درمان بيماران مختلف استفاده مي شوند.
 
وي افزود: آمار نياز جامعه جهاني بسيار بالاتر از توليد كنوني ايمپلنت‌هاست.
 
مديرعامل شركت نسوج و بافت زنده ساخت با اشاره به اينكه پرده آمونيون شگفتي بي نظير عالم خلقت است كه هنوز هم بشر به كار آن پي نبرده است، گفت: سازگاري بيولوژيك و نفوذ پذيري فوق العاده از جمله مشخصات اين پرده  است، ولي در حال حاضر اين پرده به عنوان ضايعات بيمارستاني دور ريخته مي شود.
 
عباسي ادامه داد: در تلاش هستيم با ايجاد تغييرات و استفاده از ويژگي‌هاي منحصر به فرد، از اين محصول باارزش براي درمان بهره برداري كنيم.
 
وي بازسازي، نفوذپذيري و چسبندگي فوق العاه بالا، كاهش دوره درد به دليل تسريع در دوره بازسازي، اثرات ضد التهابي و كمك به سيستم ايمني بدن با آزادسازي آنتي بيوتيك‌ها را از ويژگي‌هاي منحصر به فرد بيوايمپلنت‌هاي پوششي خواند و گفت: اين بيوايمپلنت‌ها كاربردهاي بسياري دارند كه استفاده در زخم‌هاي ديابتي، زخم‌هاي بستر، زخم‌هاي فشار، تروما و زخم پوستي، جراحي عمومي، جراحي پلاستيك و چشم پزشكي از جمله كاربردهاي بسيار مهم اين بيوايمپلنت‌هاست.
 
مديرعامل شركت نسوج و بافت زنده ساخت در پايان تصريح كرد: بيوايمپلنت‌هاي چشمي كه براي اولين بار توسط محققان كشورمان ارائه شده اند نيز در كاهش عوارض جانبي نظير خونريزي موضعي، اثرات ضد التهابي، عدم نياز به بيهوشي بيمار و عدم نياز به عمليات بخيه در پروسه جراحي چشم نقش بسيار مهمي را ايفا مي كنند./انتهاي پيام/ 
پربازدیدترین آخرین اخبار