ربات پيانيست در پارك علم و فناوري پرديس ساخته شد
کد خبر:۹۷۴۴۵

ربات پيانيست در پارك علم و فناوري پرديس ساخته شد

يكي از شركت‏هاي مستقر در  پارك علم و فناوري پرديس موفق به ساخت ربات پيانيست با استفاده از مرغوب‏ترین قطعات مکانیکی و نیوماتیکی برای افزایش طول عمر محصول شده است.  
فرهاد حنفيان، مجري طرح ربات پيانيست در گفت‌وگو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به طراحی زیبا، مقاوم و با دوام اين ربات گفت: اين ربات به ابعاد تقریبی 144در 141 در 120 سانتيمترمربع همراه با پیانو و به وزن تقریبی 320 کیلوگرم دارای کمپرسور 40 لیتري بوده و قابلیت کار کردن با فشار بین چهار تا شش مرتبه را دارد.
 
وي با بيان اينكه اين ربات دارای کد محافظ برای کامپیوتر و مدارهای الکترونیکی دیگر است، گفت: در اين ربات از پیانو زهی واقعی استفاده شده است و امکان انتخاب 12 موسیقی برنامه ريزی شده براي بازدیدکنندگان مهياست.
 
مجري اين طرح افزود: اين ربات در جعبه‏های چوبی مقاوم و قابل حمل بسته بندي شده و قابلیت افزودن موسیقی‏هاي دیگر از طریق شبیه ساز صفحه کلید پیانو در کامپیوتر را داراست.
 
حنفيان اظهار داشت: عملکرد این ربات برای بینندگان، بويژه هنگام نواختن سرودهاي انقلابي بسیار جذاب است و آنان را برای دقایقی خیره و مجذوب می‏سازد.
 
مجري طرح ربات پيانيست، اين محصول را یک کار فنی پیچیده و دستاورد توان و خودباوری نسل انقلاب اسلامی عنوان كرد كه فرصتی مناسب براي انتقال خودباوری جوانان ايراني به هموطنان است./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار