آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۴۷۶۰

درخواست آجرلو از اعضای هیئت مدیره استقلال/ کسی در تمرینات حاضر نشود

مدیرعامل باشگاه استقلال در جلسه‌ای از اعضای هیئت مدیره درخواست می‌کند برابر نظر سرمربی هیچ کسی در محل تمرین تیم حضور پیدا نکند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزازی دانشجو، پیش از تغییر و تحولات مدیریتی در باشگاه استقلال شلوغی تمرین آبی‌پوشان یکی از معضلات بزرگ فرهاد مجیدی بود، حضور نوبتی اعضای هیئت مدیره استقلال در محل تمرینات این تیم باعث ایجاد حساسیت‌های کاذب می‌شد به همین دلیل مجیدی از مدیرعامل باشگاه درخواست کرد تدبیری اتخاذ شود که بازیکنان به دور از هیاهو و حاشیه به تمرینات خود بپردازند.

مدیرعامل باشگاه به مجیدی قول داد در اسرع وقت این اتفاق حل و فصل شود، اما با این وجود پرویز مظلومی عضو هیئت مدیره استقلال همانند دوره مدیریت احمد مددی در تمرینات آبی‌پوشان حضور پیدا می‌کرد تا اینکه گویا آجورلو در جلسه‌ای از اعضای هیئت مدیره درخواست می‌کند برابر نظر سرمربی هیچ کسی در محل تمرین تیم حضور پیدا نکند.

پس از توصیه آجورلو دیگر هیچ یک از اعضای هئیت مدیره در محل تمرین استقلال حضور پیدا نکردند و روال دوره مدیریت مددی به کلی تغییر کرد. نکته جالب توجه این بود که حتی مدیرعامل باشگاه استقلال نیز در تمرینات استقلال شرکت نکرد تا به این ترتیب به سایر اعضای هیئت مدیره این پیام را بدهد که اختیار تمرین و بازی در حیطه وظایف سرمربی است و هیچ کسی اجازه ندارد در حوزه اختیارات مجیدی مداخله کند.

از طرفی هیئت مدیره باشگاه مصوب کرده است موضع گیری در خصوص مسائل مدیریتی و فنی صرفاً از طریق رسانه رسمی باشگاه انجام می‌پذیرد و اعضا به صورت انفرادی حق اظهارنظر مستقیم و بدون هماهنگی را ندارند.

به نظر می‌رسد نسخه آجورلو برای کاهش حاشیه‌های پیرامون باشگاه استقلال با این فرمول تاکنون جواب داده و همین عامل باعث شده است آرامش نسبی در این مجموعه حاکم شود و کادر فنی به شدت از این موضوع رضایت داشته باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار