کد خبر:۹۷۶۵۶
سردار نقدي در یادواره 36 هزار دانشآموزشهید کشور:
ما باید جهاد علمی را نصب العین خود قرار دهيم
رئیس سازمان بسیج مستضعفین در یادواره شهید مهرداد عزیزالهی و 36 هزار دانش آموز شهید کشور، تأکید كرد: ما باید جهاد علمی را نصب العین خود قرار دهيم.
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از اصفهان، سردار نقدی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین ديروز در یادواره شهید مهرداد عزیزالهی و 36 هزار دانش آموز شهید کشور كه با حضور حاجي بابايي، وزير آموزش و پرورش و مسئولان لشکری و کشوری در گلستان شهدای اصفهان برگزار شد، پس از ادای احترام به مزار مطهر شهید عزیزالهی و شهدای گمنام گلستان شهدای اصفهان، با تأکید بر اینکه ما باید جهاد علمی را نصب العین خود قرار دهيم، گفت: باید همت خویش را صرف علم آموزی و تعالی فرهنگی کنیم.
دکتر حمیدرضا حاجی بابایی، وزیر آموزش و پرورش نيز در اين مراسم با اشاره به اینکه در وصیت نامه همه شهدا موضوع مشترک، حفاظت از ولایت فقیه است، اظهار داشت: امروز جوانان ایرانی در دنیا پر آوازه اند و شهید عزیزالهی به شهادت رسید تا جوانان غیور ایران زیر سلطه ابرقدرت ها نباشند.
نماینده سابق مجلس شورای اسلامی دانش آموزان را به درس خواندن و فتح قله های علمی توصیه کرد و تصريح كرد: امروز ایران در مدیریت جهانی و توازن منطقه ای نقش دارد، درصورتی که 32 سال پیش دشمنان می خواستند این موضوع را جا بیندازند که ملت ایران نمی تواند بر خودش مدیریت داشته باشد.
در این مراسم احمد سلیماني، فرمانده سپاه صاحب الزمان (عج) اصفهان نیز از اقدام وزیر آموزش و پرورش در نامگذاری یک مدرسه در تهران و یک مرکز آموزشی در اصفهان به نام شهید مهرداد عزیزالهی تقدیر و تشکر کرد.
در این یادواره سایت اینترنتی سازمان بسیج دانش آموزی استان اصفهان و سایت اینترنتی شهید عزیزالهی توسط سردار نقدی افتتاح شد.
لازم به ذکر است، در اين برنامه از پدر شهید عزیزالهی تقدیر و لوح یادبود یادواره به وی اهدا شد.
همچنين، محمد عسگری، دانش آموز جانبازي که پدر و برادرش در حادثه تروریستی زاهدان در شب شهادت حضرت زهرا (س) به شهادت رسیده اند، نیز لوح تقدیری را به رسم یادبود به این پدر شهید تقدیم کرد./انتهای پیام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰