منابع دولتی روند پیشرفت پروژه‌ها را کند می‌کند/ پیگیر تکمیل پیست اسکی الیگودرز هستیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۶۹۰۰

منابع دولتی روند پیشرفت پروژه‌ها را کند می‌کند/ پیگیر تکمیل پیست اسکی الیگودرز هستیم

وزیر ورزش و جوانان گفت: احداث مجتمع اختصاصی بانوان، سایت قایقرانی و پیست اسکی از مطالبات نماینده مردم الیگودرز است.
منابع دولتی روند پیشرفت پروژه‌ها را کند می‌کند/ پیگیر تکمیل پیست اسکی الیگودرز هستیم

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سید حمید سجادی امشب در حاشیه سفر به الیگودرز و پر جمع رسانه‌ها با بیان اینکه استفاده از منابع دولتی روند پیشرفت پروژه‌ها را کند می‌کند، افزود: در واقع اگر برای پروژه‌ها صرفا از اعتبار دولتی استفاده شود فرایند تکمیل مشمول زمان می‌شود.

وی بیان کرد: از مزایا و برکات سفر‌های استانی آشنایی با منابع، چالش‌ها و نواقص استان‌ها است.

وزیر ورزش و جوانان در ادامه با اشاره به عدم حضور نماینده مردم الیگودرز در استان، گفت: به دلیل ماموریت مهمی که مربوط به مسائل بودجه برای وی پیش آمد، توصیه کردیم که به ماموریت مهم برسد.

سجادی تاکید کرد: نماینده مردم الیگودرز یکی از حامیان ورزش در حوزه بودجه‌بندی است.

وی، اما در خصوص برخی پروژه‌های ورزشی الیگودرز توضیح داد: احداث مجتمع اختصاصی بانوان قانون و تکلیف است و همه ما به خصوص نماینده مردم الیگودرز پیگیر هستیم.

وزیر ورزش و جوانان افزود: یکی از توصیه‌های نماینده مردم الیگودرز سایت قایقرانی برای برگزاری اردو‌های قایقرانی است، که ما هم از همه توان خود برای تجهیز و فراهم کردن شناور‌های لازم را با کمترین خطر و ریسک استفاده خواهیم کرد.

سجادی بیان کرد: تکمیل پیست اسکی الیگودرز هم یکی از مطالبات مردم و نماینده مردم الیگودرز است که پیگیری خواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: همه پروژه‌های ورزشی استان را با حضور مدیرکل استان در تهران بررسی و تصمیمات فنی گرفته می‌شود.

وزیر ورزش و جوانان در پایان صحبت‌های خود تاکید کرد: امیدوارم ورزش لرستان برگ زرین دیگری در تاریخ ورزشی کشور باشد.

پربازدیدترین آخرین اخبار