آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۷۸۱۸

سرنوشت عجیب ۳ خرید جدید استقلال

سه خرید جدید استقلال با حضور در این تیم از تیم ملی دور شده اند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، جعفر سلمانی، زبیر نیک نفس و عارف آقاسی ۳ بازیکنی هستند که بلافاصله بعد از عقد قرارداد با استقلال به اردوی تیم ملی برای ۲ بازی برابر سوریه و عراق اضافه شدند و همین مساله باعث شد آن‌ها یکی، دو روز قبل از بازی با الهلال در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا به تمرینات اضافه شوند.

از میان این ۳ بازیکن سلمانی در بازی با سوریه در ترکیب ثابت تیم ملی به میدان رفت، اما نیک نفس و آقاسی حتی یک دقیقه هم فرصت بازی کردن پیدا نکردند. نکته، اما اینکه با شروع لیگ برتر جعفر سلمانی، زبیر نیک نفس و عارف آقاسی هرگز به تیم ملی دعوت نشدند تا به نوعی حضور در استقلال فعلا برای آن‌ها مثبت نباشد.

بین ۳ خرید جدید استقلال فقط سلمانی است که در تمام بازی‌های استقلال در ترکیب ثابت به میدان رفته و آقاسی تنها چند دقیقه بازی کرده و نیک نفس هم حضور ثابتی در ترکیب نداشته است.

طبیعی است این ۳ بازیکن با تغییر شرایط خود در استقلال این شانس را دارند تا دوباره پیراهن تیم ملی را برتن کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار