کد خبر:۹۷۹۹۴

چغندر جريان خون به مغز را افزايش مي دهد

بنا بر آخرين تحقيقات محققان مركز علوم دانشگاه ويك فورست در كاروليناي شمالي، مصرف روزانه عصاره چغندر باعث افزايش جريان خون به مغز در سنين پيري مي شود.  
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از رويترز، محققان مركز علوم دانشگاه ويك فورست ارتباط بين مصرف آب چغندر و افزايش جريان خون به مغز را در 14 فرد 70 ساله و بالاتر طي 4 روز مورد مطالعه قرار داده و به وجود اين ارتباط مستقيم در افراد مسن پي بردند.

بر اين اساس چغندر همچون برخي ديگر از سبزيجات مانند كرفس، كلم و ديگر گياهان سبز مانند اسفناج و كاهو، داراي مقدار زيادي نيترات است كه مصرف آنها باعث مي شود باكتري هاي خوب موجود در دهان نيترات را به نيتريت تغيير داده و نيتريت نيز ماهيچه هاي خوني را در بدن بازتر كرده و جريان خون و اكسيژن بيشتري را به بدن بويژه به قسمت هايي كه فاقد اكسيژن است، مي رساند.

رسيدن خون و اكسيژن بيشتر به مغز سالمندان نيز به معناي كاهش ابتلاي آنها به بيماري هايي همچون زوال عقل و ديگر بيماري هاي شناختي است.

نتايج اين تحقيق در نسخه اينترنتي مجله «شيمي و زيست شناسي» منتشر شده است./انتهاي پيام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار