کد خبر:۹۸۳۹۷۰
پرسپولیس به دنبال قوچان نژاد نیست
درحالی که گفته می شود مهاجم اسبق تیم ملی با پرسپولیس توافق کرده این خبر صحت ندارد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، درحالی که هنوز پنجره نقل و انتقلات باشگاه پرسپولیس باز نشده خبری مبنی بر توافق این باشگاه با رضا قوچان نژاد ملی پوش اسبق تیم ملی کشورمان منتشر شده است.
این درحالی است که اصلا رضا قوچان نژاد در لیست مورد نظر یحیی گل محمدی برای تقویت خط حمله سرخپوشان نیست. باشگاه پرسپولیس هم هرگونه مذاکره ای با این بازیکن را رد می کند.
قوچان نژاد که آخرین بار در تیم زووله هلند بازی می کرد مدتی است که بدون تیم است و حتی چندی قبل به نقل از سایت ترانسفرمارکت مطرح شد که او از فوتبال خداحافظی کرده اما این مهاجم سابق تیم ملی در مصاحبه ای این خبر را تکذیب کرد.
یحیی گل محمدی برای تقویت خط حمله پرسپولیس قطعا به فکر جذب مهاجم است اما برنامه ای برای جذب قوچان نژاد ندارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.