کد خبر:۹۸۴۶۰
تولید سالانه7 هزار مترمکعب ضایعات هستهای در اروپا
بنا بر گزارشهاي منتشر شده، کشورهای عضو اتحادیه اروپا سالانه حدود 7000 مترمکعب ضایعات هستهای توليد ميكنند.
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از خبرگزاري فرانسه، بنا بر تازه ترين گزارش هاي منتشر شده، کشورهای عضو اتحادیه اروپا سالانه حدود 7000 مترمکعب ضایعات هسته ای غیر قابل بازفرآوری دارند که در 143 نیروگاه هسته ای آنها تولید می شود.
بر اساس اين گزارش، این بخش از ضایعات هسته ای دارای بیشترین مواد رادیواکتیو است و ضرر و زيان جبران ناپذيري را به مردم و محيط زيست وارد مي كند.
فعالان محيط زيست معتقدند كه حدود چهار درصد از این ضایعات، مطلقا بدون استفاده باقی می ماند که دیگر هیچ خاصیتی ندارد و تنها مواد رادیواکتیو آنها در حدود 100 سال باقی می ماند.
پلوتونیوم و اورانیوم اين ضایعات هسته ای پس از بازفرآوری جدا شده و این مواد بعد از آن که دوباره غنی شدند، برای سوخت نیروگاه های برق مورد استفاده قرار می گیرند.
اين در حالي است كه چندي قبل 14 قطار حامل 123 تن ضایعات هسته ای از منطقه اي در شمال غربی فرانسه به سمت آلمان حرکت کرد که مدافعان محیط زیست با نشستن روی ریل ها، جلوی حرکت این قطارها را گرفتند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰