نقشه جامع علمي كشور در حوزه دريا و اقيانوس تدوين شد
به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر شرقي امروز در نشست خبري در موسسه ملي اقيانوس شناسي با اشاره به اينكه حوزه دريا و اقيانوس در كنار حوزه فضا از مهمترين حوزههاي توليد ثروت و ايجاد كسب و كارهاي جديد در دنياي آينده است، اظهار داشت: كشور ما از دو سوي شمال و جنوب با دريا و اقيانوس ارتباط دارد و يك كشور دريايي محسوب مي شود، بنابراين نمي توانيم اهميت اقتصادي اين حوزه را ناديده بگيريم.
مشاور رئيس موسسه ملي اقيانوس شناسي با اشاره به ارائه به نقشه جامع علمي كشور در حوزه دريا و اقيانوس به وزارت علوم افزود: تدوين نقشه جامع علمي كشور و برنامه علوم و فنون دريايي و اقيانوسي در حوزه دريا و اقيانوس از راهكارهاي مطمئن براي ايجاد توانمنديهاي علمي و فني و گسترش توليدات مادي و كسب و كارهاي جديد در اين حوزه به شمار مي رود.
وي گفت: موسسه ملي اقيانوس شناسي با مطالعات تطبيقي، نظري و اسنادي، اين نقشه را تدوين كرده و آن را بزودي براي نهايي شدن اعتبارات به وزارت علوم، تحقيقات و فناوري ارسال مي كند.
شرقي از تشكيل سمينارها و جلسات مشترك با دانشگاههاي ساحلي جنوب و دريايي خبر داد و گفت: موسسه ملي اقيانوس شناسي برگزاري جلسات و كارگروههاي تخصصي با حضور افراد صاحبنظر براي مشاوره به منظور استخراج متدولوژي مناسب بعد از تدوين برنامه و سازماندهي كار و اجراي طرحها در تدوين و تلفيق نقشه جامع علمي كشور در حوزه دريا و اقيانوس را برنامه ريزي كرده است.
مشاور رئيس موسسه ملي اقيانوس شناسي يادآور شد: در اين نقشه به مديريت آب، كشتي سازي، سازههاي دريايي و غيره اشاره شده و به تصويب شوراي عالي انقلاب فرهنگي رسيده است./انتهاي پيام/