آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۷۷۰۱

فوری؛ بازی های لیگ برتر با تماشاگر برگزار می شود

بازی های لیگ برتر که این روزها در غیاب تماشاگران در حال برگزاری است، به زودی شاهد حضور 30 درصدی فوتبال دوستان در ورزشگاه ها خواهد بود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، امروز در کمپ تیم های ملی، سازمان لیگ جلسه ای برای تقدیر از نیروها، عوامل و مسئولان برقراری نظم و امنیت بازی های لیگ برتر ترتیب داد که در حاشیه این جلسه اعلام شد شورای تامین وزارت کشور با حضور 30 درصدی تماشاگران در اماکن ورزشی موافقت کرده است.

پیش از این فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ در تلاش بودند لیگ برتر را با حضور اندک تماشاگران برگزار کنند تا به مرور درهای ورزشگاه ها به روی فوتبال دوستان باز شود و تماشاگر بیشتری به استادیوم های محل برگزاری بازی های لیگ برتر بیاید اما برای اینکار به مجوز وزارت ورزش نیاز داشتند و وزارتخانه هم منتظر تاییدیه وزارت بهداشت و شورای تامین استانداری و وزارت کشور بود.

حالا گویا شورای تامین وزارت کشور با حضور 30 درصدی تماشاگران در ورزشگاه ها موافقت کرده و با این حساب به زودی شاهد باز شدن در ورزشگاه ها به روی فوتبال دوستان خواهیم بود.

برابر با شنیده های ما ابتدا قرار است بازی های لیگ برتر با حضور تماشاگران برگزار شود و سپس نوبت به لیگ آزادگان برسد.

طرفداری

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار