کد خبر:۹۸۸۰۰۰
اعلام آخرین وضعیت مصدومیت مدافع پرسپولیس
بازیکن مصدوم پرسپولیس امروز تست MRI میدهد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، علی شجاعی در بین دو نیمه دیدار شب گذشته پرسپولیس مقابل تراکتور که با برتری دو بر یک شاگردان یحیی گل محمدی به اتمام رسید، از زمین بیرون آمد و جای خود را به سعید آقایی داد.
این بازیکن که در پایان مسابقه لنگ لنگان از ورزشگاه بیرون رفت مدعی شد از ناحیه کشاله آسیب دیده و طبق پیگیریهای خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس از این ناحیه دچار گرفتگی شده است.
البته شجاعی در دیدارهای قبلی هم با وجود مشکلی که از این ناحیه داشت برای سرخپوشان بازی کرد و شب گذشته هم شرایط حضور در نیمه دوم دیدار با تراکتور را داشت اما یحیی گل محمدی به دلایل فنی تصمیم گرفت وی را تعویض کند.
شجاعی قرار است امروز برای اطمینان از جدی نبودن مشکل گرفتگی کشاله مصدوم خود تست MRI بدهد.
پرسپولیس شنبه در هفته چهاردهم لیگ برتر میهمان پدیده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.