کد خبر:۹۸۹۲۳
رئيس ستاد چهرههاي ماندگار:
همايش چهرههاي ماندگار پژوهشمحوري را توسعه ميدهد
رئيس ستاد چهرههاي ماندگار گفت: همايش چهرههاي ماندگار با ايجاد انگيزه در نسل جديد، آنها را به سمت پژوهش و علم اندوزي سوق داده و پژوهشمحوري را در جامعه علمي كشور توسعه ميدهد.
به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر رضا پورحسين در نشست خبري صبح امروز در محل ستاد چهرههاي ماندگار با اشاره به اهداف برگزاري همايش چهره هاي ماندگار اظهار داشت: هدف از برگزاري همايش چهرههاي ماندگار كه پنجشنبه، 27 آبان ماه در سالن همايشهاي بين المللي صدا و سيما برگزار مي شود، ايجاد انگيزه براي نسل جديد و توسعه پژوهش و علم اندوزي در كشور و رواج فرهنگ تقدير و تجليل از بزرگان است.
رئيس ستاد چهرههاي ماندگار افزود: معرفي چهرههاي بزرگ علمي، فرهنگي، ادبي و معرفتي مي تواند الگوهاي مناسبي را به نسل جديد معرفي كند.
وي گفت: انتخاب چهرههاي ماندگار، انتخاب سادهاي نيست؛ زيرا نفرات منتخب از ميان صدها فرهيخته ماندگار كشور معرفي مي شوند.
پورحسين افزود: چهره ماندگار علاوه بر داشتن آثار ملي و بين المللي، بايد صفت چهره بودن را هم دارا باشد؛ يعني در محافل علمي به عنوان يك الگوي شخصيتي و رفتاري مطرح باشد.
رئيس ستاد چهرههاي ماندگار در ادامه با اشاره به اينكه سن چهرههاي ماندگار معرفي شده در اين همايش هر ساله كاهش يافته و چهرههاي ماندگار جوانتري معرفي مي شوند، گفت: در هفت همايش گذشته بيش از 90 درصد چهرههاي ماندگار كشور بالاي 60 سال سن داشتند، ولي هر چه پيش مي رويم با درخشندگي نسل امروز، ميانگين سن چهرههاي ماندگار كاهش مي يابد.
وي گفت: امسال نيز در همايش چهرههاي ماندگار يك يا دو چهره ماندگار جوان را انتخاب مي كنيم./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰