آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۹۳۵۳

واکنش "عبدالملکی" به حذف پرسپولیس و استقلال از لیگ قهرمانان آسیا

وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی با انتشار توییتی در حساب کاربری خود، حذف دو باشگاه پرسپولیس و استقلال از لیگ قهرمانان آسیا را محصول مدیریت غلط گذشته دانست.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، عبدالملکی در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: حذف دو باشگاه بزرگ و محبوب پرسپولیس و استقلال از لیگ قهرمانان آسیا که محصول مدیریت غلط گذشته است کام همه را تلخ کرده؛ ماه گذشته در نامه‌ای به رئیس‌جمهور محترم پیشنهاد دادم تا مدیریت این دو تیم در قالب تعاونی به مردم واگذار شود. این تجربه باشگاه‌داری در دو تیم بارسلونا و رئال‌مادرید تجربه شده و یک قاعده پذیرفته شده جهانی است.

وی در ادامه نوشته است: این نامه از سوی دفتر رئیس‌جمهور به وزرای محترم ورزش و اقتصاد ارجاع شده است؛ وزارت_مردم ، تنها راه حل بحران سرخابی‌ها را واگذاری مدیریت آنها به خود مردم می‌داند.

 

به رییس جمهور پیشنهاد دادم مدیریت «استقلال» و «پرسپولیس» به مردم واگذار شود

 

به رییس جمهور پیشنهاد دادم مدیریت «استقلال» و «پرسپولیس» به مردم واگذار شود

انتهای پیام

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار