کد خبر:۹۸۹۵۰
دبير اجرايي همايش نوروژنتيك:
حركت دانشگاههاي علوم پزشكي در حوزه ژنتيك بسيار كند است
دبير اجرايي چهارمين كنگره نوروژنتيك ايران گفت: دانشگاههاي علوم پزشكي در همه رشتهها توسعه يافتهاند، در حالي كه در بخش ژنتيك حركتها بسيار كند بوده است.
به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر يوسف شفقتي در نشست خبري كه امروز، 17 آبان ماه در دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي برگزار شد، اظهار داشت: انجمن نوروژنتيك ايران، انجمني نوپا است كه در دو بخش نورولوژي و ژنتيك فعاليتهاي خوبي داشته است.
وي با اشاره به اينكه فعاليت هاي حوزه پيشگيري از بيماريهاي ژنتيك توانسته حجم ابتلا به بيماريهاي ژنتيكي را كاهش دهد، بيان داشت: علم ژنتيك از نيمه قرن بيستم به حوزه پزشكي وارد شده، ولي در آن زمان تعداد افرادي كه وارد اين رشته مي شدند، بسيار محدود بود.
دبير اجرايي چهارمين كنگره نوروژنتيك ايران اظهار داشت: در 20 سال گذشته تعداد مراكزي كه متولي پيشگيري از بيماريهاي ژنتيك بودند، چهار تا پنج مركز بود كه عمدتاً در تهران قرار داشتند.
شفقتي يادآور شد: دانشگاههاي علوم پزشكي كشور با توجه به سابقهاي كه دارند در بيشتر رشتهها توسعه يافتهاند، ولي در بخش ژنتيك كه عمدتاً با مسائل مغزي و عصبي مرتبط است، حركت بسيار كندي داشته اند.
وي عمده حركتهاي صورت گرفته در حوزه ژنتيك را مربوط به 20 سال اخير دانست و گفت: در حال حاضر متخصصان ژنتيك قوي در كشور حضور دارند و بيش از 1000 پزشك مشاور ژنتيك در سطح كشور فعاليت مي كنند.
دبير اجرايي چهارمين كنگره نوروژنتيك ايران عدم توجه به پيشگيري را از جمله ايرادهاي سيستم بهداشتي- درماني خواند و گفت: با توجه به اينكه هزينههاي درماني بسيار بالاست، بنابراين مي توان با تاكيد ويژه به بحث پيشگيري، اين هزينهها را كاهش داد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.