گزارش رئیس پلیس راهور از مسافرکشی آمبولانسهای برخی از بیمارستانهای خصوصی در تهران
سردار حمیدی:
اخیرا در تهران شاهد مسافرکشی و انجام برخی خدمات خارج از بحث بهداشت و درمان بودیم، برخوردهای لازم صورت گرفته و برای ابطال مجوزها اقدام شده است ./
درحال حاضر به ندرت شاهد همچین صحنههایی در سطح شهر هستیم اما اگر دیده شود هیچ گونه اغماضی نخواهیم داشت.
news978312 :Array
(
[content] => Array
(
[id] => 978312
[rutitr] =>
[title] => جلسه اضطراری پلیس برای ترافیک تهران
[stitle] =>
[title2] =>
[subtitle] => جلسه اضطراری تسهیل تردد و مدیریت ترافیک در پایتخت به ریاست فرمانده انتظامی تهران بزرگ برگزار شد.
[body] =>
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در پی فرمایشات مقام معظم رهبری بر حل مشکل ترافیک به صورت علمی که در دیدار روز چهارشنبه با نخبگان مطرح شد، جلسه اضطراری تسهیل تردد و مدیریت ترافیک روز جمعه- ۲۸ آبان- به ریاست فرمانده انتظامی تهران بزرگ در مقر پلیس راهور برگزار شد.
سردار رحیمی در این جلسه که علاوه بر رییس پلیس راهور تهران بزرگ، روسا و فرماندهان دیگر یگانها نیز حضور داشتند، بر استفاده از همه ظرفیت ترافیکی و عملیاتی پلیس پایتخت برای تسهیل ترافیک تهران تاکید کرد و گفت: استفاده و بهره گیری از ظرفیت سایر سازمانها به خصوص شهرداری تهران برای کاهش ترافیک تهران در دستورکار است و در حال حاضر ۴۰۰ نفر برای کمک به مدیریت ترافیک پایتخت به مجموعه راهور تزریق شده است.
از امروز شنبه طرحهای ویژهای در حوزه روان سازی و مدیریت ترافیک از ساعت ۱۵ تا ۲۱ در همه نقاط شهر تهران اجرا میشود. رییس پلیس پایتخت با اشاره به اینکه در این زمینه از ظرفیت مرکز هوشمند کنترل ترافیک راهور و همچنین مرکز فرماندهی و کنترل پلیس پایتخت بیش از پیش استفاده خواهد شد، گفت: از امروز شنبه طرحهای ویژهای در حوزه روان سازی و مدیریت ترافیک با استفاده از ظرفیت سایر پلیسهای تخصصی از جمله پلیس پیشگیری و یگان امداد پلیس پایتخت از ساعت ۱۵ تا ۲۱ در همه نقاط شهر تهران به مرحله اجرا در خواهد آمد.
وی با تاکید بر اینکه موضوع مدیریت ترافیک و مقابله با سرقت به صورت ویژه در دستور کار پلیس پایتخت قرار دارد، افزود: در کنار اقدامات صورت گرفته در حوزه روان سازی ترافیک، علل و عوامل افزایش ترافیک پایتخت و راههای برون رفت از آن در دستورکار دفتر تحقیقات کاربردی پلیس پایتخت قرار گرفته است.
رحیمی خاطر نشان کرد: موضوع ترافیک نیازمند همراهی و هم افزایی سایر سازمانهاست که در این زمینه وظایف سازمانهای مختلف مشخص و به آنها اعلام شده است که انتظار داریم همه مسئولان و متولیان امر پای کار بیایند تا شاهد کاهش و حذف دغدغه مردم در این حوزه باشیم. پلیس با همه توان تلاش میکند وظیفه خود را به نحو مطلوب انجام دهد، ولی شکی نیست که مساله ترافیک نیازمند همراهی و هم افزایی جمعی است.
news984232 :Array
(
[content] => Array
(
[id] => 984232
[rutitr] =>
[title] => هیچ جریمه ترافیکی مرتبط با کرونا در کشور اجرا نمیشود
[stitle] =>
[title2] =>
[subtitle] => به دنبال اعلام تازهترین آمار رنگبندی کرونایی شهرها که نشان دهنده این است که هیچ شهر قرمز و نارنجی کرونایی در کشور وجود ندارد، معاون اجتماعی پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا نیز اعلام کرد که جریمه کرونایی مربوط به شهرهای قرمز و نارنجی نیز اعمال نمیشود.
[body] =>
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ عینالله جهانی، به جدیدترین نقشه و آمار کرونایی شهرها در کشور اشاره کرد و گفت: برابر اعلام وزارت بهداشت در حال حاضر تنها ۵۳ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۹۵ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند و هیچ شهری در وضعیت قرمز یا نارنجی کرونایی قرار ندارد، از این رو طبیعی است که جریمه مربوط به سفر به و از شهرهای قرمز و نارنجی کرونایی نیز دیگر اجرا نمیشود.
وی اضافه کرد: پیش از این برابر مصوبه ستادملی مقابله با کرونا ورود خودروهای با پلاک غیر بومی به شهرهای دارای وضعیت قرمز و نارنجی و نیز خروج پلاکهای بومی از شهرهای قرمز و نارنجی مشمول جریمه بوده و به ترتیب برای خودروهای شهرهای قرمز یک میلیون تومان و برای شهرهای نارنجی نیم میلیون تومان جریمه اعمال میشد که با رنگبندی جدید این جریمهها موضوعیتی ندارند.
پیش از این سردار سیدکمال هادیانفر، رییس پلیس راهور ناجا نیز از پایان منع تردد شبانه که تردد خودروها از ساعت ۲۲ تا ۳ بامداد را ممنوع کردهبود، خبر داد. بر این اساس میتوان گفت که دیگر هیچ جریمه ترافیکی مرتبط با کرونا در کشور اجرا نمیشود.
news980630 :Array
(
[content] => Array
(
[id] => 980630
[rutitr] => رییس پلیس راهور خبر داد
[title] => فوت بیش از ۱۹ هزار نفر در سال به علت تصادفات رانندگی
[stitle] =>
[title2] =>
[subtitle] => رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بیش از ۳۰ سازمان در کشور در جلوگیری از وقوع سوانح رانندگی بطور مستقیم و غیرمستقیم سهم دارند.
[body] =>
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار سیدکمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا گفت: بیش از ۳۰ سازمان در کشور در جلوگیری از وقوع سوانح رانندگی بطور مستقیم و غیرمستقیم سهم دارند.
وی افزود: در بروز سوانح علاوه بر عوامل راه، وسیله نقلیه و انسان، عوامل دیگری مانند مدیریت کلان در سطوح مختلف و قوانین و مقررات بازدارنده نیز نقش مهمی دارند.
وی با یادآوری اینکه تعداد دستگاهها و سازمانهای زیادی در کنترل و جلوگیری از وقوع سوانح ترافیکی نقش دارند، اظهار داشت: در کشور بیش از ۳۰ سازمان اداری سهمی در جلوگیری از وقوع سوانح رانندگی دارند که از این تعداد هشت دستگاه بطور مستقیم و ۲۲ دستگاه دیگر بطور غیر مستقیم دارای سهم هستند.
رئیس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه سهم نیروی انتظامی در بین سایر سازمانها ۱۹ درصد است، خاطرنشان کرد: ۸۱ درصد سهم سایر دستگاهها و سازمانهایی مانند وزارت بهداشت، وزارت راه و شهرسازی، وزارت کشور، صدا و سیما، اورژانس، هلال احمر، شهرداری ها، شرکتهای بیمه گذار و ... است.
سردار هادیانفر تصریح کرد: بررسی تعداد تصادفات کشور از سال ۱۳۸۴ الی ۱۳۹۹ نشان میدهد که در مجموع ۸ میلیون و ۲۹۹هزار و ۶۱۰ فقره تصادف طی این مدت اتفاق افتاده است که میانگین سالیانه آن ۵۳۳ هزار و ۳۰۰ فقره تصادف است.
وی همچنین در خصوص تعداد جان باختگان حوادث رانندگی بر اساس آمار اعلامی از سوی پزشکی قانونی طی سالهای ۱۳۸۵ تا ۱۳۹۹ اظهار داشت: مجموع متوفیان ۲۹۳هزار و ۱۱۹ نفر است که بطور میانگین سالیانه ۱۹هزار و ۵۴۱ نفر متاسفانه جان خود را در تصادفات از دست داده اند.
رئیس پلیس راهور ناجا بیان داشت: در طول ۱۳ سال شاهد کاهش جان باختن ۱۲ هزار و ۱۷۱ نفر به استثناء افزایش جان باختگان در سالهای ۱۳۹۶ و ۱۳۹۷ بودیم. همچنین تعداد کل مصدومین در این ۱۳ سال ۴ میلیون و ۶۱۳ هزار و ۷۹۶ نفر بوده که میانگین سالیانه آن ۳۰۷ هزار و ۵۸۶ نفر مصدوم سوانح ترافیکی است.