کد خبر:۹۹۱۴۹
مسابقات اهداف پروازي با برتري تيم فارس به پايان رسيد
مرحله نخست مسابقات سطح ب اهداف پروازي كشور گراميداشت هفته بسيج با قهرماني فارس در بخش تيمي و اصفهان در بخش انفرادي به پايان رسيد.
به گزارش گروه ورزشي «شبكه بر دانشجو»، داريوش صادقي از تيم اصفهان موفق شد با كسب 50 امتياز به مقام نخست انفرادي دست پيدا كند.
حسين كاظمپور از تيم چهارمحال و بختياري با كسب 49 امتياز دوم شد و بابك فردوسيپور از كرمان و مجيد باقري از گلستان با كسب 48 امتياز مشتركاً در جايگاه سوم ايستادند.
در بخش تيمي نيز فارس با كسب 143 امتياز و تهران با كسب 140 امتياز مكانهاي اول و دوم را از آن خود كردند ضمن اينكه تيمهاي اصفهان و چهارمحالوبختياري با كسب 139 امتياز در جايگاه مشترك سوم قرار گرفتند.
گفتني است، با توجه به اينكه اين مسابقات در راستاي گسترش رشتههاي اهداف پروازي در كشور برگزار ميشود استانهاي مختلف كشور ميتوانستند تيمهاي متعددي را روانه مسابقات كنند.
براين اساس، استان گلستان با اعزام شش تيم در مجموع با كسب 196 امتياز در جايگاه نخست قرار گرفت و اصفهان با اعزام 3 تيم و كسب مجموع امتياز 133 در جايگاه دوم ايستاد.
مازندران با چهار تيم و 119 امتياز، چهارمحالوبختياري با اعزام 3 تيم و كسب 117 امتياز، تهران با اعزام 3 تيم و كسب 93 امتياز و فارس با اعزام 2 تيم و كسب 85 امتياز مكانهاي سوم تا ششم را از آن خود كردند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰