کد خبر:۹۹۲۶۹۴

اعتصاب پرسپولیسی‌ ها در غیاب یحیی گل محمدی شکست

پرسپولیسی ها تمرینات خود را زیر نظر حمید مطهری شروع کردند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس پس از دو روز اعتصاب در اعتراض به مشکلات مالی، پس از جلسه‌ای با مربیان تیم و افشین پیروانی از ساعت ۱۱:۳۰ امروز تمرین خود را برگزار کردند.

البته یحیی گل‌محمدی که دو روز قبل از سرمربیگری تیم پرسپولیس استعفا کرد در این جلسه تمرینی هم غایب بود. وی برای بازگشت به تمرینات تیمش سه شرط مطرح و اعلام کرده در صورت محقق شدن این شروط از دوشنبه به تمرینات باز می‌گردد.

در غیاب سرمربی پرسپولیس سرخ‌پوشان تمرینات خود را زیرنظر حمید مطهری و سایر دستیاران گل‌محمدی کردند. البته کریم باقری و مهرداد خانبان هم جزو مربیانی هستند که به دلیل حضور در اردوی تیم ملی در اولین جلسه تمرین پرسپولیس پس از بازی با فولاد شرکت نکردند.

سید جلال حسینی هم در تمرین امروز پرسپولیس شرکت کرد.

کمال کامیابی‌نیا، میلاد سرلک، وحید امیری، مهدی ترابی و فرشاد فرجی به دلیل حضور در اردوی تیم ملی و وحدت هنانوف و منوچهر صفروف به دلیل سفر به تاجیکستان در این تمرین غایب بودند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار