کد خبر:۹۹۲۹۲۳

رضا درویش: بخش دیگری از مطالبات بازیکنان را پرداخت می کنیم؛ با یحیی در تماس هستم

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تاکید کرد در حال گفتگو با یحیی گل محمدی است تا او را به تمرینات برگرداند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزای دانشجو، رضا درویش پس از گردهمایی هواداران پرسپولیس مقابل مجلس و در ادامه باشگاه پرسپولیس تصمیم گرفت مصاحبه کرده و تاکید کند نسبت به استعفای گل محمدی بی تفاوت نیست.

او در این خصوص به سایت باشگاه پرسپولیس گفت: خلاف جوسازی‌ها و مطالب منتشر‌شده، با یحیی گل‌محمدی در ارتباطم و از او درخواست کردم تا از تصمیمش منصرف شود و به تمرینات برگردد. در تلاش هستیم مشکلاتی که تیم با آن روبه‌رو است را مرتفع کنیم. هرچند مسایل و مشکلات برجای مانده از گذشته بسیار بسیار زیاد است. من باید تامید کنم که خواسته‌هایی که از سوی کادر فنی و بازیکنان مطرح می‌شود بر حق است. بدعهدی‌های گذشته باعث دلخوری و ناراحتی شده و مشکلات برجای مانده، وضعیت کنونی را  به وجود آورده و تمام مجموعه پرسپولیس را تحت تاثیر قرار‌ داده است.

در‌ویش ادامه داد: طی چند روز آینده بخشی از مطالبات اعضای تیم پرداخت می‌شود. همچنین برای زمین تمرین با چند مجموعه صحبت شده است که یکی از آنها در اختیار تیم قرار خواهد گرفت. قبل از این گفته‌ام و باز تاکید می‌کنم پرسپولیس خانه‌ی گل محمدی است. می‌خواهیم او را برگردانیم و با اقداماتی که صورت می‌گیرد با قدرت به کار خود ادامه می‌دهیم.

درویش افزود: با تمام مشکلات و کمبودهایی که وجود داشته است این تیم را گل‌محمدی ساخته و پرداخته کرده است و بهتر از هرکسی با آن آشنایی دارد. قطعا بیش از هر کسی هم می‌خواهد حاصل تلاش‌های خود و همکارانش را ببیند. در همین راستا تمام تلاش خود را انجام خواهیم داد، البته برای این که مانند گذشته‌ها وعده بیهوده ندهیم باید بگوییم انبوه مشکلات و کمبودها را نمی‌شود در یک زمان کم مرتفع کرد ولی امیدواریم به یاری خدا شرایط حداقلی را فراهم بیاوریم تا کادر فنی و بازیکنان بتوانند، مسیر قهرمانی را ادامه بدهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار