آكادمي ملي المپيك حلقه ارتباط بين دانشگاه و فدراسيونها است
مهرزاد حميدي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي «شبكه خبر دانشجو»، آكادمي ملي المپيك را حلقه ارتباط بين دانشگاه و فدراسيون و باشگاه ها دانست و اظهار داشت: آكادمي ملي المپيك مطالب علمي و محض دانشگاه ها را به صورت كاربردي و قابل اجرا در اختيار فدراسيون و باشگاه ها قرار مي دهد و در واقع پلي براي انتقال مفاهيم علمي و مشاوره هاي علمي است و در بخش هاي علمي بازخوردهاي لازم را به تيم هاي ملي مي دهد.
وي در ادامه افزود: اين آكادمي در ارتباط اعزام بازيكنان و تيم ها مركز توسعه قابليت سنجش و توسعه قابليت جسماني را پايه گذاري كرده است و در پايان آمادگي جسمي افراد را اعلام مي كند و نيز بيان مي كند كه هر فرد در كدام بخش تيمي ضعيف و در كدام بخش قوي تر است.
رئيس آكادمي ملي المپيك در خصوص استقبال فدراسيون ها و باشگاه ها خاطرنشان كرد: بعضي از تيم ها چندين بار به اين آكادمي مراجعه كردند و نتيجه آن را در اختيارشان گذاشتيم و بعضي از تيم ها اصلا مراجعه نكردند اينكه تيم ها چقدر از اين امكانات استفاده كنند بستگي به شرايط خودشان دارد.
حميدي در خصوص امكاناتي كه آكادمي در اختيار ورزشكاران قرار مي دهد، گفت: براي آنكه بتوانيم خدمات بيشتري را در اختيار ورزشكاران قرار دهيم، يك سالن را از رده خارج كرده ايم و دستگاه هاي به روز و جديدتر را جايگزين كرديم كه در حال حاضر ورزشكاران زيادي در آن تمرين مي كنند./انتهاي پيام/