استاد دانشگاه جان هاپكينز آمريكا گفت: در نگاه كلي 7 تا 10درصد زنان به دليل ژنتيك دچار سرطان پستان مي شوند كه در زنان ايران، ژنتيك 10 درصد عوامل را به خود اختصاص داده است.
به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر مهران حبيبي در حاشيه برگزاري پنجمين كنگره سراسري انجمن علمي جراحان عمومي ايران كه از امروز 19 آبان به مدت سه روز در هتل المپيك برگزار مي شود، در جمع خبرنگاران گفت: در سرطان پستان با توجه به اينكه فرد مبتلا هيچ دردي ندارد، با مراجعه دير هنگام به پزشك مراحل درمان را با مشكل مواجه مي كند.
وي بيان داشت: متخصصين ايراني از نظر علمي در سطح بسيار بالاي قرار دارند.
استاد دانشگاه جان هاپكينز آمريكا با اشاره به شيوع بالاي سرطان معده و مري در ايران اظهار داشت: به دليل تعداد بالاي جراحي هاي پزشكان ايراني در اين زمينه باعث ارتقاي علم و تكنيك آنها در اين زمينه شد.
حبيبي با اشاره به اينكه سن ابتلاي سرطان پستان در ايران كاهش يافته است، اظهار داشت: مراجعه دير هنگام بيماران به پزشكان از جمله موارد نگران كننده در اين زمينه است؛ چرا كه تشخيص سرطان پستان در مراحل اوليه درمان اين بيماري را در پي دارد.
وي يادآور شد: افرادي كه در خانواده فرد مبتلا به سرطان پستان دارند؛ احتمال ابتلا به اين بيماري در آنها بيشتر است و بايد به طور مداوم تحت نظر پزشك باشند.
اين استاد دانشگاه جان هاپكينز آمريكا با اشاره به اينكه 7 تا 10 درصد سرطان زنان به دليل ژنتيك ايجاد مي شود، خاطرنشان كرد: در كل كشور 10 درصد سرطان پستان عامل ژنتيكي و 90 درصد به عوامل غير ژنتيكي وابسته است./انتهاي پيام/