کد خبر:۹۹۷۸۰۷
غفوری در اختیار کمیته انضباطی استقلال قرار گرفت/ ضربه به بطری آب و مصدومیت کار دست کاپیتان آبیپوشان داد
کاپیتان تیم فوتبال استقلال در اواخر تمرین امروز بهدلیل مصدومیت از زمین خارج شد تا فرهاد مجیدی او را در اختیار کمیته انضباطی باشگاه قرار دهد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، امروز (دوشنبه) تیم فوتبال استقلال از ساعت 13 در مجموعه ورزشی آرارات برگزار شد. در اواخر این تمرین، وریا غفوری که از ناحیه انگشت پا احساس درد میکرد با تکل یکی از بازیکنان از همان ناحیه مصدوم شد. کاپیتان استقلال بعد از این اتفاق با ناراحتی به بطری آب لگد زد و از پزشک تیم خواست که برای او یخ بیاورد.
فرهاد مجیدی سرمربی استقلال با تصور اینکه غفوری بدون اجازه از تمرین خارج شده است به بیژن طاهری سرپرست تیم اعلام میکند این بازیکن در اختیار کمیته انضباطی باشگاه خواهد بود و اجازه حضور در تمرینات را ندارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.