رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو گفت: ایران در رتبه هشتم جهانی بازار حلال قرار دارد. این جایگاه نشاندهنده پیشرفتهای قابل توجه کشور در این صنعت است.
رئیس انجمن علمی تغذیه کودکان ایران گفت. یکی از مسائل مهم، بحث فست فودها و مصرف نوشابه است، زیرا فست فود میزان زیادی چربی دارد و غذای ناسالم است که میزان کالری آن نیز بالاست.
تحقیقات انجامشده در مناطق با سطح بالای فلوراید در آب آشامیدنی نشان دادهاند که کودکانی که در معرض فلوراید بالا هستند، کاهش میانگین ضریب هوشی (IQ) را تجربه میکنند.
مقامات بهداشتی چین میگویند میزان ابتلا به ویروس متاپنوموویروس انسانی که به اختصار HMPV نامیده میشود و علائمی شبیه به آنفولانزا ایجاد میکند، در شمال چین در حال کاهش است.
مدیر عامل انجمن تالاسمی ایران گفت: بیماران تالاسمی با کمبود داروی شدید مواجه هستند و پرداخت هزینه بیماران به شدت افزایش پیدا کرده به گونهای که ماهانه حدود ۱۵ میلیون هزینه درمان بیمار است.
سرپرست مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت: آلودگی هوا با تضعیف سیستم ایمنی و آسیب به دستگاه تنفسی، خطر ابتلا به عفونتهای تنفسی فصلی را افزایش میدهد.
رییس سازمان نظام پزشکی ایران گفت: تامین سلامتی روح، روان پیچیده و سنگین است و حتی با همافزایی همه ارگانها هم امکان تحقق کامل آن در شهری مانند تهران تامین نخواهد شد.
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: تأثیر تغییرات اقلیمی بر کاهش منابع آبی، تغییر در کیفیت خاک و اثرات آن بر محصولات غذایی از دغدغههای مهم ماست.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی گفت: متاسفانه در جامعه به گونهای القا شده که متاپنومویروس جدید و ناشناخته است در حالیکه سالهاست بشر این ویروس را میشناسد.