رئیس فقید دانشگاه آزاد اسلامی در گفتوگویی که در زمان حیات وی با برنامه «نگار» انجام شده بود، با اشاره به فشارهای علمی بینالمللی علیه ایران گفت: با وجود تحریم تجهیزات، اطلاعات و چاپ مقالات، پژوهشگران ایرانی توانستهاند با دادههای بومی، جای خود را در ژورنالهای معتبر جهانی باز کنند.
یک شرکت نانویی با جذب ۲۰ میلیون دلار سرمایه، قصد دارد پسماندهای نفتی، پلاستیکی و الکترونیکی را به گرافن، نانوذرات کربنی و هیدروژن پاک تبدیل کند. این فناوری با کمک یک فرایند بدون انتشار گاز گلخانهای، همزمان به کاهش زباله و تولید مواد صنعتی کمک میکند. کاربرد این مواد در باتری، سیمان، رزین و الکترونیک است.
پژوهشگران مرکز جامع سرطان دانشگاه شیکاگو، با استفاده از نانوذرات، روشی را برای رساندن داروهای ضدسرطان به سلولهای توموری ابداع کردهاند که باعث کاهش عوارض جانبی و افزایش اثربخشی درمان میشود.
تیمی از دانشکده مهندسی تاندون دانشگاه نیویورک، دستگاه مینیاتوری را توسعه دادهاند که میتواند نحوه آزمایش و شخصیسازی درمانهای سرطان خون را تغییر دهد.
در راستای تحقق اهداف کلان کشور در زمینه توسعه پایدار و حفاظت از محیط زیست، صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر خلیج فارس با همکاری شبکه تبادل فناوری، رویداد تخصصی «پترو ونچر» را با تمرکز بر بازیابی گازهای فلر برگزار میکند.
این سلاح، نسخهای از مسلسل سبک «Negev» با کالیبر ۷.۶۲ میلیمتر است که بهطور مستقل میتواند هدف را شناسایی، تصمیمگیری و منهدم کند. شرکت هندی BSS این پروژه را با همکاری ارتش توسعه داده و در ارتفاعات بالا با موفقیت آزمایش کرده است.
شیائومی به طور رسمی از دستگاه تهویه هوای ایستاده صرفه جو در مصرف انرژی به نام ۲ HP در چین رونمایی کرده است. این تهویه هوا با هوش مصنوعی در مصرف انرژی صرفه جویی میکند.
در جریان جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران، جستوجوی واژه «ایران» با رشد چشمگیر ۳۶۰ درصدی مواجه شد و پلتفرمهای ویدیویی مانند آپارات شاهد افزایش قابلتوجهی در بازدید کاربران بودند.