آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۵۵۱۸

برگزاری بازی تیم امید ایران و گل گهر با حضور خبرنگاران

تیم فوتبال امید ایران که از روز ۱۹ فروردین در مرکز ملی فوتبال اردو زده است، امروز هم تمریناتش را در نوبت بعدازظهر پیگیری می‌کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، با تشخیص و اعلام کادر فنی تیم فوتبال امید ایران، این تیم امروز در نوبت بعدازظهر تمرین خواهد کرد. بازیکنان تیم امید دیروز بعدازظهر پس از تمرین به استخر مرکز پک رفتند.

بازیکنان تیم ملی امید امروز در نوبت بعدازظهر و از ساعت ۱۷ در زمین شماره دو مرکز ملی فوتبال زیر نظر مهدوی کیا و دستیارانش تمرین خواهند کرد تا برای بازی دوستانه با تیم لیگ برتری گل گهر سیرجان آماده شوند.

تیم ملی امید ایران فردا پنجشنبه و در روز پایانی اردو و از ساعت ۱۶ در زمین شماره دو مرکز ملی فوتبال در یک بازی دوستانه به مصاف تیم لیگ برتری گل گهر سیرجان خواهد رفت.

این بازی برای حضور رسانه‌ها آزاد است و نمایندگان رسانه‌ها می‌توانند پس از هماهنگی با روابط عمومی فدراسیون فوتبال و مدیر رسانه‌ای تیم امید، برای پوشش خبری و تصویری این بازی در مرکز ملی فوتبال حاضر شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار