ملی پوش ژیمناستیک پس از خداحافظی از دنیای قهرمانی: شرمنده مردم شدم
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۰۵۰۴
بازی‌های آسیایی ناگویا؛

ملی پوش ژیمناستیک پس از خداحافظی از دنیای قهرمانی: شرمنده مردم شدم

ملی‌پوش ژیمناستیک هنری ایران گفت: از اینکه نتوانستم مدال بگیرم شرمنده مردم هستم، اما امیدوارم حضورم در فینال بارفیکس انگیزه‌ای برای جوانان این رشته باشد.
ژیمناستیک

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،محمدرضا حمیدی، ملی‌پوش ژیمناستیک هنری ایران پس از پایان رقابت‌های فینال بارفیکس بازی‌های آسیایی ناگویا، اظهار کرد: خدا را شکر، مسابقه فینال سنگینی بود. خوشحالم که برای نخستین‌بار در رشته بارفیکس توانستم به فینال بازی‌های آسیایی راه پیدا کنم و امیدوارم این اتفاق انگیزه‌ای برای جوان‌هایی باشد که در این رشته فعالیت می‌کنند و راه را برای حضور آنها در فینال و کسب مدال باز کند.

 وی ادامه داد: امسال من فینالیست شدم و امیدوارم چهار سال دیگر بتوانیم برای مدال بجنگیم. قطعاً جوان‌های خوبی داریم که بعد از من می‌آیند و می‌توانند این مدال را کسب کنند. مطمئنم یک روز این اتفاق در کشورمان خواهد افتاد.

حمیدی درباره خداحافظی خود از دنیای قهرمانی نیز گفت: بله، فکر می‌کنم زمانش رسیده بود که خداحافظی کنم و فرصت را به جوان‌ها بدهم. جوان‌ها باانگیزه‌تر، سالم‌تر و جوان‌تر هستند و می‌توانند برای کشورمان افتخارآفرینی کنند.

ملی‌پوش ژیمناستیک ایران با ابراز تأسف از کسب نکردن مدال گفت: از خانواده‌ام، کادر فنی، آقای خیرخواه به‌عنوان سرمربی و مربی خودم آقای احمدی شرمنده‌ام. شرمنده مردم هم هستم که نتوانستم مدال بگیرم. امیدوارم چهار سال دیگر در هر شش وسیله فینالیست داشته باشیم و بتوانیم مدال کسب کنیم.

وی افزود: فینالیست شدن در بارفیکس اتفاق کمی نبود و این موفقیت لطف و عنایت خداوند و حاصل زحمات کادر فنی، به‌ویژه آقای خیرخواه بود. حمیدی در پایان درباره خداحافظی از دنیای قهرمانی گفت: دلم همیشه با ژیمناستیک، بچه‌های تیم ملی و مسابقات خواهد بود. اگر بخواهم از ته قلبم بگویم، واقعاً ناراحتم که دارم خداحافظی می‌کنم، چون جوانی، عمر و سالم بودن بدنم را در این مسیر گذاشتم.

وی ادامه داد: در پایان از خانواده‌ام که خیلی زحمت کشیدند و پا به پای من آمدند، از مربی خوبم احمدی که همیشه کنارم بود و همچنین از خیرخواه که در این سال‌ها من و بچه‌های تیم ملی را همراهی کردند، تشکر می‌کنم. به‌خصوص در این مسابقه انرژی زیادی به من دادند. برای همه آنها آرزوی موفقیت دارم و خسته نباشید می‌گویم.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار