کد خبر:۱۰۰۵۹۲۲
برنامه ویژه گلمحمدی برای ادامه لیگ/ مصاف پرسپولیس با رقیب استقلال
تیم فوتبال مس رفسنجان برگزاری دو دیدار تدارکاتی ر ا در برنامه دارد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تمرینات تیم فوتبال مس رفسنجان که پس از دیدار جام حذفی مقابل خلیج فارس بندر ماهشهر تعطیل شده بود تا بازیکنان به استراحت بپردازند، روز گذشته با حضور محمد ربیعی در تهران، از سرگرفته شد.
طبق هماهنگیهای انجام شده شاگردان ربیعی دیدار دوستانهای را مقابل ذوب آهن انجام خواهند داد. ضمن اینکه بر اساس برنامه ریزی کادرفنی مس رفسنجان، بازی با پرسپولیس هم در دستور کار است که در این خصوص صحبتهای ضمنی انجام شده اما هنوز قطعی نیست.
تیم فوتبال مس رفسنجان با شروع مجدد لیگ برتر، از هفته بیست و پنجم لیگ برتر روز سیزدهم اردیبهشت میزبان فجر شهید سپاسی شیراز خواهد بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.