کد خبر:۱۰۱۳۴۶
امام جمعه تبريز:
بصيرت و بينش سياسي كارسازترين عمل در مقابله با جنگ نرم است
امام جمعه تبريز، گفت: بصيريت و بينش سياسي، كارسازترين عمل در مقابله با جنگ نرم و در اين صحنه است.
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از تبريز، آيت الله شبستري امروز در ديدار فرماندهان، مسئولين بسيج و اصجاب رسانه استان آذربايجان شرقي ضمن اشاره به تاريخچه تاسيس بسيج مستضعفين به فرمان امام راحل آن را يادگار ارزشمند رهبركبير انقلاب اسلامي دانست و اظهار داشت: امام (ره) در تاسيس اين نهاد مردمي از پيامبر (ص) در حكومت مدينه الگو گرفته است.
وي در ادامه افزود: پيامبر (ص) بعد از تشكيل حكومت در مدينه دستور به تشكيل اجتماعات كوچك در مساجد را داد كه ياران پيامبر براي مقابله با فتنه ها آن را تشكيل و اداره مي كردند بنابراين تشكيل بسيج ريشه در صدر اسلام دارد.
امام جمعه تبريز در ادامه به عملكرد و فعاليت بسيج در طول دوران هشت سال دفاع مقدس اشاره كرد و افزود: اين بسيجيان ادارات، نهادها و دانشگاهيان بودند كه بر عليه توطئه هاي فرهنگي برخاستند و با آن مقابله كردند.
وي در ادامه تصريح كرد: با توجه به اينكه توطه هاي دشمن تمام شدني نيست، بسيجيان بايد در دهه چهارم انقلاب آمادگي و توان بيشتري براي مقابله با اين توطئه ها داشته باشند و بصيرت و بينش سياسي كارسازترين عمل براي رويارويي در جنگ نرم است.
آيت الله شبستري افزايش معنويت و اخلاق، تحليل صحيح مسائل سياسي، جهاد علمي و حضور گسترده بسيج در صحنه هاي انقلابي را خواستار شد وگفت: با ولايت مداري و قوي تر شدن اين روحيه است كه تبليغات دشمن كارساز نخواهد شد.
خاطرنشان مي شود در ادامه نيز سردار پور جمشيديان فرمانده سپاه عاشورا نيز گفت: تمام فتنه ها با فرهنگ و تفكر بسيجي و بصيرت برطرف مي شود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰