آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۱۷۹۴۸
تکواندو قهرمانی آسیا؛

درخشش بانوان با کسب ۲ طلا/ نادعلیان نقره گرفت

ملی پوشان تکواندو بانوان امروز در جریان رقابت‌های قهرمانی آسیا صاحب دو مدال طلا شدند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بیست و پنجمین دوره رقابت‌های تکواندو قهرمانی آسیا با حضور تکواندوکارانی از ۳۴ کشور به میزبانی کره جنوبی در شهر «چانچئون» جریان دارد.

امروز یکشنبه پنجم تیرماه تکواندوکاران اوزان ۸۷-، ۸۷+ کیلوگرم مردان، ۷۳- و ۷۳+ کیلوگرم زنان به روی «شیء هاپ چانگ» رفتند که اکرم خدابنده موفق شد سومین طلای تیم ملی بانوان ایران را کسب کند.

وی در فینال وزن ۷۳+ کیلوگرم برابر «ژائو» از چین به میدان رفت و در دو راند متوالی و با نتایج ۱۲ بر یک و ۹ بر ۴ به  برتری دست یافت و مدال طلا را از آن خود کرد. سرگروه تیم ملی بانوان نیز در اولین مبارزه خود و در مرحله نیمه نهایی برابر «الیاس الیسار» از سوریه پیروز و راهی دیدار نهایی شده بود.

* پوراسماعیل قهرمان آسیا شد

در فینال وزن ۷۳- کیلوگرم زهرا پوراسماعیل برابر «کنسل دنیز» تکواندوکار عنوان قزاقستان با نتیجه دو بر صفر و با نتایج ۷ بر ۴ و ۸ بر ۳ به پیروزی دست پیدا کرد و به نشان طلا دست پیدا کرد.

وی امروز صبح با برتری مقابل «راما الراب» از اردن و «می نا میونگ» قهرمان دوره قبل مسابقات قهرمانی آسیا از کره جنوبی با نتایج مشابه دو بر صفر در راند شماری راه مبارزه نهایی شده بود.

* نقره آسیا روی سینه علیرضا نادعلیان

همچنین علیرضا نادعلیان نماینده تیم مردان ایران با قبول شکست برابرسونگ ژائوژیانگ نماینده چین نایب قهرمان شد.

نادعلیان در وزن ۸۷+ کیلوگرم در مبارزه پایانی «سونگ ژائوژیانگ» چینی در ۲ راند باخت و به مدال نقره بسنده کرد.

سنگین وزن جوان کشورمان در نخستین پیکار خود در مرحله یک چهارم نهایی «الوداح» نماینده قطر و سپس «امیرعلی اکبری» از افغانستان را با نتایج مشابه ۲ بر صفر در راند شماری شکست داد و به دیدار نهایی صعود کرد.

تیم ملی تکواندو ایران تا کنون موفق به کسب سه طلا، پنج نقره و دو برنز حاصل تلاش نمایندگان کشورمان بوده است. است. ناهید کیانی، زهرا پوراسماعیل و اکرم خدا بنده سه طلا، میرهاشم حسینی، مهدی حاج موسایی،  مبینا نعمت زاده، نسترن،  ولی زاده و علی نادعلیان پنج مدال نقره، زهرا شیدایی و دانیال بزرگی نیز دو مدال برنز باری کشورمان کسب کرده اند.

رقابت‌های تکواندو قهرمانی آسیا با حضور ۲۹۹ تکواندوکار از ۳۴ کشور جمعه سوم تیرماه در کره جنوبی آغاز شده و تا روز دوشنبه ششم تیرماه ادامه دارد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار