پیروزی اینتر میامی مقابل کروز آزول؛ قهرمانی با درخشش مسی و صدمین گل ستاره آرژانتینی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۶۲۸۰

پیروزی اینتر میامی مقابل کروز آزول؛ قهرمانی با درخشش مسی و صدمین گل ستاره آرژانتینی

اینترمیامی با درخشش لیونل مسی نماینده مکزیک را شکست داد و قهرمان سوپر جام آمریکایی شمالی شد.
لیونل مسی

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، لیونل مسی یک شب به‌یادماندنی دیگر را با اینتر میامی پشت سر گذاشت. ستاره آرژانتینی با زدن صدمین گل خود برای این باشگاه، به اینتر میامی کمک کرد تا با نتیجه ۲-۰ کروز آزول را شکست دهد و جام کامپیونز کاپ را بالای سر ببرد.

مسی در دقیقه ۲۴ گل اول بازی را زد. او روی ارسال لوئیس سوارس با ضربه سر دروازه کروز آزول را باز کرد تا تعداد گل‌هایش برای اینتر میامی به ۱۰۰ برسد. این گل در حالی به ثمر رسید که مسی تنها ۱۱۵ بازی برای این باشگاه انجام داده است.

نکته حائز اهمیت این است که کروز آزول همان تیمی بود که مسی مقابل آن نخستین گلش با پیراهن اینتر میامی را به ثمر رساند. او در اولین بازی خود برای این باشگاه در جولای ۲۰۲۳، با یک ضربه آزاد در وقت‌های اضافه گل پیروزی ۲-۱ میامی را زد.

لیونل مسی

اینتر میامی در دقیقه ۸۱ به گل دوم رسید. کاسمیرو با ضربه سر روی کرنر مسی دروازه کروز آزول را باز کرد و اختلاف را به دو گل رساند. کاسمیرو در هفته‌های اخیر عملکرد خوبی در گلزنی داشته و در پنج بازی گذشته چهار گل زده است؛ نکته جالب اینکه هر ۴ گل او با ضربه سر به ثمر رسیده‌اند.

این قهرمانی، چهارمین جام مهم اینترمیامی از زمان حضور مسی در این باشگاه در سال ۲۰۲۳ است. میامی پیش از این در سال ۲۰۲۳ قهرمان لیگزکاپ شد، در سال ۲۰۲۴ ساپورتینگ شیلد را به دست آورد و در سال ۲۰۲۵ نیز قهرمان لیگ MLS آمریکا شد.

انتهای پیام/

پربازدیدترین آخرین اخبار